Кемерона визнали одним з найгірших прем'єром Великобританії - опитування - Останні світові новини - "Не дивлячись на всі його досягнення в якості успішного прем'єр-міністра, здається, йому визначено, щоб його місце в історії оцінювали по Brexit", - відзначають експерти

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кемерон. Фото: AFP

Колишній прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон названий одним з найгірших прем'єрів в сучасній британській історії. Про це свідчать дані опитування, проведеного Університетом Лідса спільно з дослідницькою компанією Woodnewton Associates, повідомляє " РІА Новини ".

"Не дивлячись на всі його досягнення в якості успішного прем'єр-міністра, який очолював коаліційний уряд, здається, йому визначено, щоб його репутацію і його місце в історії оцінювали по Brexit", - цитує видання Independent слова професора Кевіна Тікстон, який очолював дослідження.

Колишній лідер Консервативної партії зайняв третє місце з кінця в рейтингу британських прем'єр-міністрів, які перебували при владі після Другої світової війни. Нижні рядки зайняли Алек Дуглас-Хоум і Ентоні Іден.

Дослідження проводилося онлайн серед 106 британських вчених, що спеціалізуються на історії та політиці Сполученого Королівства.

Як відомо, більшість британців (51,9%) на референдумі 23 червня проголосували за вихід з ЄС . Прем'єр-міністр країни Девід Кемерон пішов у відставку . Новим прем'єром стала екс-глава МВС Британії Тереза Мей .

Всі подробиці в спецтемі Brexit

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online