Компенсаційні автобуси запустять на час закриття Філевської лінії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: портал Москва 24 / Микита Симонов

Компенсаційні автобуси запустять в столиці під час проведення ремонтних робіт на ділянці Филевской лінії від "Київської" до "Кунцевській".

Безкоштовні автобуси КМ1 і КМ2 будуть ходити 22 і 23 вересня з 5:10 до 02:00, повідомляє портал мера і уряду Москви.

Автобуси КМ1 будуть слідувати від Київського вокзалу до метро "Кунцевська" з шістьма зупинками - біля станцій метро "Київська" (Київський вокзал), "Кутузовская", "Багратионовская", "Філевський парк", "Піонерська" і "Кунцевська".

Автобуси КМ2 поїдуть ходити від станції метро "Філі" до "Багратионовская". Щоб дістатися до інших станцій блакитний гілки, потрібно буде доїхати на автобусі КМ2 до станції "Багратионовская" і зробити пересадку на автобус КМ1.

Крім цього, зміняться маршрути автобусів №157 і 840. Чи не буде працювати зупинка "Київський вокзал" на Великий Дорогомиловской вулиці. У зв'язку з цим пасажирам радять користуватися зупинкою "2-й Брянський провулок". Детальніше про рух автобусів читайте тут .

Ділянку Філевська лінії метро між станціями "Київська" і "Кунцевська" закриють для ремонту 22 і 23 вересня. Склади на ділянці курсувати не будуть.

Для пасажирів закриються станції "Студентська", "Кутузовская", "Філі", "Багратионовская", "Філевський парк" і "Піонерська". На "Кунцевській" буде працювати перевезення пасажирів по Арбатсько-Покровка лінії. Ділянка знову запрацює у звичному режимі з 24 вересня.

Під час технологічного вікна демонтують частина старих огорож наземної ділянки лінії для заміни на нові шумозахисні екрани, а також проведуть будівельні роботи в вестибюлях станцій "Філевський парк", "Багратионовская" і "Кунцевська".

Робочі покладуть нові трубопроводи і змонтувати нову кабельну трасу під шляхами, замінять рейки, підрейкові підкладки, перевірять працездатність обладнання перед настанням осінньо-зимових холодів.

Ділянку Філевська лінії метро закриють через ремонт у вихідні

Поділитися в соціальних мережах:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online