Російський мільярдер увійшов до двадцятки найбагатших девелоперів світу - Forbes

Найбагатшим власником будівельної компанії в світі виявився китайський бізнесмен Ван Цзяньлінь, його стан оцінюється в $ 27,8 млрд.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Найбагатшим власником будівельної компанії в світі виявився китайський бізнесмен Ван Цзяньлінь, його стан оцінюється в $ 27,8 млрд

Джерело зображення: Фотобанк Лорі

Рейтинг найбагатших людей світу, в активах яких значну частку займає нерухомість, складений журналом Forbes , Очолив китайський підприємець і політик Ван Цзяньлінь, стан якого оцінюється в $ 27,8 млрд - про це повідомляє «РБК-Нерухомість». На 18 позицію в рейтингу потрапив російський бізнесмен Михайло Гуцерієв, стан якого Forbes оцінив в $ 5,9 млрд.

Гуцерієв є власником групи «Бін», в яку, в свою чергу, входять такі девелоперські компанії, як «Патріот», «Інтеко» , «А101 Девелопмент» і «Авгур Естейт» . Також російському мільярдерові належать готелі, складські приміщення, інші об'єкти нерухомості.

На другому місці після Ван Цзяньлінь, власника компанії Dalian Wanda Group, яка будує як житло, так і комерційну нерухомість, виявився Лі Шаукі, бізнесмен з Гонконгу зі станом близько $ 21,5 млрд, що володіє девелоперською компанією Henderson Land Development. На третьому місці - Міхаель Отто з Німеччини, власник Otto Group, стан якого Forbes оцінив в $ 18,1 млрд.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online