Торговий центр «Афімолл Сіті»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Амбіційний гігантський торговий центр «Афімолл Сіті» був відкритий в середині архітектурного проекту «Москва-Сіті». Амбіційний гігантський торговий центр «Афімолл Сіті» був відкритий в середині архітектурного проекту «Москва-Сіті»

З останнього поверху «Афімолл Сіті» відкривається гарний вид через скляну стелю на Вежу Федерацій, крізь нього можна побачити, як гігантські будівлі «Москва-Сіті» прагнуть вгору і прикрашають небо. Ще однією окрасою торгового центру став танцюючий 20-метровий фонтан. Організовано велика зона розваг для дітей і дорослих, відкритий багатозальний кіноцентр «Формула Кіно», кінотеатр формату IMAX.

Торговий центр «Афімолл Сіті» - один з найперспективніших і один з найбільших ТЦ в центрі Москви, це 6 поверхів для здійснення покупок і для розваг. Гігантський архітектурний об'єкт пропонує до відвідування 400 магазинів різної тематики, різних брендів і для різної аудиторії, він вважається кращим торговим центром по представленим брендам: від найпопулярніших і відомих до досить рідкісних марок.

У торговому центрі «Афімолл Сіті» встановлено навігаційні екрани, у ліфтів вивішені зручні інформаційні табло, відкрита кімната матері і дитини.

«Афімолл Сіті» розташований на перетині Третього транспортного кільця і ​​Краснопресненській набережній, він зведений поруч з основними транспортними магістралями Москви: Кутузовським проспектом, Новим Арбатом і Садовим кільцем. Найближчі станції метро - «Міжнародна» і «Діловий центр», а хол станції метро «Виставкова» відкрито в будівлі молу.

Торговий центр має власний паркінг, розрахований на 2075 машиномісць.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online