Інтертелеком (салон зв'язку)

Найшвидший мобільний Wi-Fi роутер і 100 днів безлімітного інтернету

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Оператор «Інтертелеком» пропонує всім власникам планшетів і ноутбуків, а також смартфонів з Wi-Fi модулем мобільний роутер Huawei EC 5321u-1 з підтримкою технології EVDO Rev.B для використання найшвидшого 3G інтернет доступу в Україні на швидкості до 14,7 Мбіт / с.

До початку дачного сезону і періоду відпусток абоненти оператора «Інтертелеком» отримують унікальну можливість придбати мобільний роутер Huawei EC 5321u-1 за 399 гривень і використовувати безлімітний 3G інтернет на протязі 100 днів безкоштовно. Це відмінна пропозиція почати використовувати максимальні можливості мобільного 3G інтернету на самій широкій зоні покриття 3G в Україні протягом 100 днів без плати за трафік.

Мобільний роутер автономний і компактний, він легко поміщається в кишеню, дозволяє розгорнути Wi-Fi зону «одним натисканням» і забезпечити інтернет доступом до 5 пристроїв за технологією Wi-Fi - смартфон будь-якого стандарту, планшет з Wi-Fi модулем, а також ноутбук і комп'ютер. Дизайн і ергономіка пристрою роблять мобільний роутер зручним для щоденного використання по всій території України. Розмір пристрою - 92,8мм х 60мм х 13,8мм, вага становить 150 грамів.

http://cdma911.com.ua

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online