Держприкордонслужба судиться за землю на кордоні з Угорщиною

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Держприкордонслужба вживає всіх дієвих заходів, щоб повернути в державну власність земельні ділянки, розташовані уздовж лінії державного кордону Держприкордонслужба вживає всіх дієвих заходів, щоб повернути в державну власність земельні ділянки, розташовані уздовж лінії державного кордону   Про це повідомляють у Держприкордонслужбі, передає   Depo

Про це повідомляють у Держприкордонслужбі, передає Depo.ua .

Співробітники Державної прикордонної служби України у взаємодії з прокуратурою Закарпатської області вже повернули в державну власність 34 земельні ділянки загальною площею понад 132 га.

Щоб надати неспростовні докази, правоохоронці провели копітку роботу, активно працювали в Центральному державному архіві вищих органів влади та управління України, в галузевому державному архіві Держприкордонслужби та інших архівних установах держави.

Після цього були подані відповідні позови в Берегівський районний суд Закарпатської області щодо фізичних осіб, а також Головне управління Держземагентства у Закарпатській області Берегівського районного управління юстиції про скасування ряду наказів Головного управління Держземагентства у Закарпатській області щодо повернення в державну власність земельних ділянок із незаконного володіння.

Крім того, Мукачівським прикордонним загоном Державної прикордонної служби спільно з військовою прокуратурою Ужгородського гарнізону заявлено позов до суду щодо оскарження незаконних рішень про передачу в довгострокову оренду майже 90 гектарів земель, розташованих в безпосередній близькості до кордону. Зараз ці справи призначені до судового розгляду.

"Не дивлячись на те, що земельні ділянки, які розташовані в безпосередній близькості до державного кордону України, знаходяться в приватній власності, Державна прикордонна служба України в повному обсязі здійснює охорону державного кордону, її патрулювання і виконання інших завдань", - кажуть прикордонники.

Нагадаємо, головний військовий прокурор України Анатолій Матіос заявив, що 150 км українського кордону з Угорщиною є "приватними", являють собою звичайні земельні ділянки та прикордонники не мають повноцінного доступу до цих ділянок кордону.

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Весь світ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online