Вартість банківської гарантії по держконтракту: як отримати банківську гарантію швидко і легко?

  1. переваги
  2. Банківська гарантія відповідно до нового 44-ФЗ
  3. Де і як можна отримати банківські гарантії на участь в конкурсі?
  4. Як спростити і прискорити процес?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Для забезпечення заявки на участь в конкурсі або закритому аукціоні замовником може бути встановлена ​​вимога щодо надання саме банківської гарантії, а не внесення грошових коштів, як за електронною аукціону

Для забезпечення заявки на участь в конкурсі або закритому аукціоні замовником може бути встановлена ​​вимога щодо надання саме банківської гарантії, а не внесення грошових коштів, як за електронною аукціону. Якщо вам необхідно отримати таку банківську гарантію Корпорація «РИМ» допоможе отримати банківську гарантію на участь від своїх банків-партнерів на простих і вигідних умовах:

переваги

Оскільки Корпорація РИМ спеціалізується на наданні тендерних позик для забезпечення заявки у вигляді грошових коштів, ми досконало знаємо вимоги до надання банками забезпечення у вигляді банківської гарантії. Крім того, ми досконало знаємо процес укладення державного контракту між учасником аукціону і держзамовником.

Просто. Процедура оформлення документів не вимагає серйозних витрат часу і коштів, а також підготовки розширеного пакета документів, як це вимагають банки.

Вигідно. Не вимагає відволікання власних коштів для забезпечення заявки на участь в конкурсі.

Оперативно. При самостійному зверненні в банк гарантія може бути видана не раніше, ніж через 2 тижні, тоді як співпраця з нашою компанією дозволить отримати банківську гарантію для забезпечення заявки протягом 5 днів.

Для будь-якої компанії участь в закритому конкурсі або аукціоні - це можливість отримати велике замовлення. Взяти участь в тендері може кожен, проте замовнику потрібна гарантія, що переможець торгів не передумає і не відмовиться від підписання контракту. Вимога про забезпечення заявки на участь в конкурсі - захисна міра проти підрядників і компаній, які можуть неналежним чином виконати зобов'язання за державним контрактом.

Банківська гарантія відповідно до нового 44-ФЗ

До недавнього часу вимога забезпечення заявки на участь в конкурсі або аукціоні було виключно у вигляді грошових коштів, але з прийняттям нового федерального закону N 44-ФЗ (ред. Від 28.12.2013) «Про контрактну систему в сфері закупівель товарів, робіт, послуг для забезпечення державних і муніципальних потреб »надання гарантії на участь стало обов'язковою умовою проведення конкурсу або закритого аукціону. Заявки, які не мають забезпечення, відхиляються без розгляду.

- Розмір грошових коштів залежить від величини замовлення і, як правило, становить від 0,5 до 5% від початкової ціна контракту. При цьому розмір забезпечення виконання контракту зазвичай становить від 5 до 30% ціна контракту.

- Повернення забезпечення заявки здійснюється у вигляді повернення гарантії банку гаранта. Це відбувається по закінченню терміну дії банківської гарантії на забезпечення заявки на участь в конкурсі, або після укладення договору з переможцем конкурсу або аукціону, а також в разі, якщо конкурс був визнаний таким.

Де і як можна отримати банківські гарантії на участь в конкурсі?

Схема і процедура отримання дуже схожа на схему оформлення звичайного кредиту. Щоб оформити її, потрібно надати банку значний пакет документів, після чого співробітники кредитного відділу перевірять фінансову спроможність компанії і оцінять всі можливі ризики. Зазвичай на прийняття рішення про видачу банківської гарантії йде приблизно 2 тижні або більше. При цьому банк може відмовити у видачі гарантії, якщо хоча б один з документів оформлений неправильно.

Однак у цій процедурі є і деякі відмінності від оформлення кредиту. Якщо кредит може видати будь-яка відповідна організація, то право видавати банківські гарантії є тільки у певних банків, внесених до спеціального державного реєстру. Сьогодні в цьому списку значиться трохи більше 300 банків. Але далеко не всі вони видають банківські гарантії, так що насправді кількість банків, зацікавлених в роботі з цим видом кредитних продуктів, набагато менше.

Для того, щоб оформити банківську гарантію на участь в конкурсі або аукціоні учасник може звернутися безпосередньо в банк, який видає подібні гарантії. Але в цьому випадку доведеться збирати весь пакет документів самостійно, а це може виявитися не такою простою справою, особливо для тих, хто не робив цього раніше.

Крім того, при самостійному оформленні документів процес очікування рішення може затягнутися. А оскільки терміни подачі заявок обмежені, це може стати великою проблемою.

Як спростити і прискорити процес?

Щоб уникнути складнощів, краще звернутися до акредитованого при банку партнеру, який зможе взяти на себе частину роботи з підготовки всіх необхідних для отримання гарантії документів. Але головна перевага оформлення документів через брокера - можливість прискорити процес розгляду заявки, так як механізм співпраці у Корпорації РИМ з банками налагоджений і опрацьований. Звертаючись до нас, ви можете скоротити терміни отримання гарантії з 2 тижнів до 5 днів.

Російська інвестиційна мікрофінансових корпорація допоможе вам швидко, легко і без проблем отримати банківську гарантію на забезпечення участі в конкурсі або аукціоні і проконсультувати по будь-яких питань її отримання по телефону 8 (800) 775 08 64, а також відповісти на актуальні питання по електронній пошті [email protected].

Як спростити і прискорити процес?
Де і як можна отримати банківські гарантії на участь в конкурсі?
Як спростити і прискорити процес?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online