Реквізити банківської карти ВТБ, для чого можуть знадобитися, всі способи як їх дізнатися

  1. Для чого потрібні реквізити
  2. Реквізити карти ВТБ
  3. Реквізити банку
  4. Як дізнатися реквізити?
  5. з договору
  6. Через Інтернет
  7. Через мобільний додаток
  8. У відділенні банку
  9. через банкомат

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Призначена для користувача карта від ВТБ - це інструмент для здійснення операцій з грошовими коштами. Але щоб їх здійснювати, потрібно знати реквізити пластика. Що вони собою являють, а також де їх знайти, ви дізнаєтеся в цій статті.

Для чого потрібні реквізити

Для проведення численних операцій, наприклад погашення кредиту або перерахування коштів фізичній особі, не обійтися без реквізитів банківської карти. Вони являють собою дані, що ідентифікують власника, а також мають прив'язаний рахунок, на якому зберігаються гроші користувача банку ВТБ.

Реквізити карти ВТБ

Основна інформація про карту зберігається на лицьовій стороні самого носія. До неї відносяться:

  • унікальний номер;
  • ПІБ власника;
  • термін дії карти;
  • код CVC2 або CVV2.

унікальний номер;   ПІБ власника;   термін дії карти;   код CVC2 або CVV2

Одним з головних реквізитів є унікальний номер, який може складатися з 16 цифр. Кількість цифр може варіюватися до 19. Однак скільки цифр на пластиці особливого значення не має.

Номер карти являє собою не просто випадковий набір цифр, згенерований системою. Це зашифрована інформація про банк і власника даного продукту. Кожна цифра має певне значення:

Порядок цифр Значення 1 Шифрує в собі платіжну систему, до якої прив'язаний пластик. Найбільш популярними є карти Visa і MasterCard. Код Visa починається з 4, а код MasterCard - 5. Також перша цифра відображає код індустрії. З 7 до 15 Цифри приховують індивідуальний номер власника, який присвоюється йому при відкритті рахунку в ВТБ. 16 Містить інформацію про контрольну сумі.

Реквізити банку

Клієнту ВТБ варто знати і реквізити банку, в якому він обслуговується. До них відносяться:

  • кореспондентський рахунок;
  • ІПН;
  • БИК;
  • код ОКПО;
  • код ЗКГНГ;
  • свідоцтво про Державну;
  • КПП.

Ці знання дають власникові пластика наступні переваги:

  1. Дозволяють здійснювати різні операції з переказу або отримання грошей.
  2. Дозволяють здійснювати перекази з картки в інші країни без нарахування комісії.
  3. Дозволяють переводити гроші в готівку через інтернет.
  4. Дозволяють поповнювати свій пластик та інше.

Також всі перераховані вище дані потрібні для отримання заробітної плати та нарахування соціальних виплат на карту.

Як дізнатися реквізити?

Краще дізнатися всі свої індивідуальні цифри банку, щоб бути впевненим в конфіденційності операцій, які здійснюють через банківську систему. Зробити це можна кількома способами.

з договору

Під час оформлення пластика в банку ВТБ вам видається договір, в якому вказані всі відомості, в тому числі і номер вашого особового рахунку. Саме до нього прив'язана карта, якою ви користуєтеся для проведення численних перекладів і отримання грошей. Можна відомості подивитися на конверті, в якому вона видавалася, він містить аналогічну інформацію.

Через Інтернет

Будь-який користувач інтернету може провести розрахункові транзакції, здійснивши операційні дії зі своєю карткою через спеціальну віддалену систему. Номер рахунку можна подивитися в онлайн-банкінгу ВТБ 24. Щоб це зробити необхідно слідувати певним алгоритмом. Виглядає він так:

  1. Авторизуйтесь в програмі через отримане СМС.
  2. Відкрийте розділ карт.
  3. Відкрийте необхідну вам карту.
  4. Виберіть розділ реквізитів (якщо вони не відкрилися автоматично).

У разі відсутності підключення до інтернету, вам доведеться скористатися іншими методами, що дозволяють дізнатися всі ваші дані в ВТБ.

Через мобільний додаток

Який повністю функціонуватиме банк можна завантажити на будь-який пристрій Андроїд або iOS. Мобільний додаток ВТБ-Онлайн завжди буде сповіщати клієнта про стан всіх рахунків, кредитів і вкладень. Через дану систему ви зможете проводити різні операції. Щоб мобільний додаток почало працювати, потрібно підключення до інтернету.

У відділенні банку

Найпростіший метод - звернутися в офіс банку. У ньому ви укладали договір з оформлення електронного носія грошових коштів. З собою необхідно принести документ, що підтверджує вашу особистість. Клієнт звертається до працівника ВТБ, який на роздрукованому аркуші надасть необхідні дані карти.

через банкомат

Багато користувачів не знають, що на чеку з банкомату можна подивитися всі відомості. Для цього вам потрібно підійти до найближчого банкомату, здійснити будь-яку операцію і запросити в терміналі чек. Реквізити банку ВТБ автоматично вказуються на чеку і які не можна його на вулиці. Шахраї можуть скористатися всією інформацією зазначеної на нем.Через дзвінок оператору

Якщо інформація потрібна терміново, можете зателефонувати в службу технічної підтримки. Телефон написаний на пластиці ВТБ. Але, найчастіше, дізнатися реквізити виходить не завжди, так як співробітники фінансової організації запитують все цифри відділення банку ВТБ, де оформлялася карта. Крім цієї інформації, в контактному центрі уточнюють особисті дані, номер карти і секретне слово, які ви вказували при складанні договору.

Банк ВТБ пропонує клієнтам різні методи, як дізнатися реквізити пластика в залежності від ситуації. Отриману інформацію не розголошуйте, так як реквізити рахунку необхідні для проведення численних операцій.

Як дізнатися реквізити?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online