Онлайн займ на банківську карту швидко і без поручителів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Компанія «Гроші в кишені» видає швидкі позики на карту будь-якого банку, який функціонує на території Російської Федерації. Грошові кошти, запитувані клієнтом сервісу, моментально переводяться на дебетову, зарплатну або кредитну карту. При цьому повинні дотримуватися наступні важливі умови:

  • Банківська картка повинна належати безпосередньо позичальникові;
  • Карта на момент погашення заборгованості повинна бути дійсна;
  • Потенційний дебітор повинен бути повнолітнім громадянином Росії;

Процедура оформлення позики на карту того або іншого банку виглядає наступним чином:

  • Спочатку позичальник реєструється на сайті компанії «Гроші в кишені»;
  • Далі необхідно вибрати спосіб отримання коштів;
  • Потім потрібно вказати номер банківської карти і підтвердити операцію;

Під час введення реквізитів слід обов'язково вказати термін дії карти, а також прізвище власника.

Перш, ніж зарахувати гроші сервіс перевірить її актуальність. Для цього система заблокує на мапі позичальника певну суму (до десяти рублів). Після цього клієнт повинен ввести в спеціальне віконце число, рівнозначне заблоковану суму. Відповідний код прийде на телефон у вигляді SMS-повідомлення. Треба зауважити, що заявки про отримання позик на карту розглядаються максимально швидко. Гроші надходять на зазначений рахунок протягом 10-15 хвилин.

  • Зарахування запитуваної суми проводиться практично миттєво;
  • Немає необхідності подавати довідки про доходи, вносити заставу і залучати поручителів;
  • Надходження фінансів на карту підтверджується коротким повідомленням на телефон;
  • Отримати позику можна в банкоматі або відділенні банку;
  • Процентна ставка визначається індивідуально, виходячи з терміну кредитування, а також суми цього позики;
  • Компанія гарантує клієнтам повну конфіденційність всієї контактної і фінансової інформації;

Як отримати позику на карту?

Отримати необхідну суму можна, виконавши нескладні кроки:

  1. зареєструйтеся в системі ;
  2. в пункті «спосіб отримання» вкажіть «На банківську карту»;
  3. введіть в системі номер банківської карти;
  4. підтвердіть, що ви хочете отримати позику на банківську карту.

Коли ви набираєте номер карти будьте гранично уважні і обережні. Обов'язково вкажіть термін дії карти і прізвище власника, так само, як вона вказана на карті. Гроші будуть перераховані тільки на карту заявника!

Сервіс "Гроші в кишені" залишає за собою право перевірити приналежність карти. На карті, номер якої введено в систему буде заблоковано до 10 рублів. У спеціальному вікні вам потрібно буде ввести код, який дорівнює заблоковану суму. Отримати інформацію про суму, заблокованої на карті можна через SMS-повідомлення, звернувшись в службу підтримки банку або за допомогою інтернет-банку.

У сервісі "Гроші в кишені" повністю налагоджений механізм розгляду заявок. Повідомлення про підтвердження позики ви отримаєте протягом однієї хвилини, а отримати гроші можна вже через 10-15 хвилин. Ви не будете чекати кілька робочих днів повідомлення від банківського співробітника. Свої фінансові проблеми ви зможете вирішити вже сьогодні.

Переваги онлайн позики на карту

Кредитні та банківські картки давно стали зручним засобом платежу. Не потрібно носити з собою готівку, шукати банкомат. Багато платежі і покупки можна здійснювати, не виходячи з дому чи машини, не відриваючись від комп'ютера або телефону.

А в останні роки банківська карта стала і зручним способом отримати терміновий позику. Це зручно:

Зарахування грошей відбувається миттєво

Не потрібні довідки про доходи, підтвердження зайнятості

Зарахування грошей підтверджується SMS-повідомленням

Отримуйте гроші в найближчому банкоматі

Клієнти сервісу "Гроші в кишені" при оформленні онлайн позики на карту отримують додаткові переваги і можливість скористатися бонусною програмою. Відсоткова в кожному випадку буде визначатися персонально залежно від суми і терміну позики.

Оформити позику на карту на сайті сервісу "Гроші в кишені" можна щодня, без вихідних і перерв. Ви отримаєте повідомлення про підтвердження позики майже миттєво. До нас можна звертатися з будь-якого регіону і населеного пункту країни, з будь-якого комп'ютера або мобільного пристрою.

Сервіс "Гроші в кишені" строго дотримується політики конфіденційності. Персональні дані клієнтів зберігаються на захищеному сервері і недоступні для сторонніх. Компанія гарантує, що інформація про клієнтів ні за яких умов не буде надана третім особам.

Перед тим, як оформляти заявку на отримання онлайн позики на банківську карту, уважно прочитайте всю інформацію про ставки кредитування, терміни і варіантах погашення позики.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online