Як замовити карту Ощадбанку - безкоштовно оформити онлайн-заявку через інтернет

  1. Заява на карту
  2. Замовити карту через інтернет
  3. На офіційному сайті
  4. В особистому кабінеті Сбербанк Онлайн
  5. Особливості замовлення кредитної картки
  6. Як отримати карту Ощадбанку
  7. Термін виготовлення
  8. часті питання

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Опубліковано 15.06.2018 · Коментарі: 20 · На читання: 4 хв · Перегляди:

Перегляди: 8 166

Сбербанк Росії є лідером за виданими дебетовими і кредитними картками. Пов'язано це з вигідними умовами обслуговування, великий поширеністю зарплатного проекту Ощадбанку і пенсійних карт на вигідних умовах, а також великою мережею банкоматів.

Замовити карту Ощадбанку можна як у відділенні банку, так і через інтернет. Зробити це можна абсолютно безкоштовно. У першому випадку буде потрібно написати заяву на відкриття картки (зразок на фото), у другому - подати онлайн-заявку на офіційному сайті банку або в Ощадбанк Онлайн.

Заява на карту

Щоб оформити заяву на карту Ощадбанку, необхідно з паспортом звернутися до операціоністу в будь-якому зручному відділенні Ощадбанку і заповнити заяву-анкету на відкриття дебетової або кредитної карти. Щоб отримати її в іншому відділенні, необхідно вказати бажаний адресу отримання. Зразок заяви можна завантажити на офіційному сайті Ощадбанку - https://www.sberbank.ru/common/img/uploaded/files/pdf/person/bank_cards/anketa_cc_mas.pdf.

Якщо карту потрібно зробити терміново, то краще оформити заяву на Maestro Momentum - її виготовлять і видадуть протягом 10-15 хвилин після підписання договору.

Замовити карту через інтернет

Оформити онлайн заявку на карту Ощадбанку можна на офіційному сайті банку або в особистому кабінеті Сбербанк Онлайн. Для оформлення доступні:

  1. Кредитні : Visa і Mastercard
  2. дебетові : Visa, Mastercard і СВІТ

На офіційному сайті

Виберіть у відповідному розділі потрібну дебетову або кредитну карту, індивідуальний дизайн (за бажанням) і натисніть кнопку «Замовити». Виберіть у відповідному розділі потрібну дебетову або кредитну карту, індивідуальний дизайн (за бажанням) і натисніть кнопку «Замовити»

Заповніть поля заявки:

  1. Особисті дані (ПІБ, електронна пошта, номер телефону)
  2. Документи (паспортні дані)
  3. Вибір адреси (де хочете отримати готову карту)

Заповнивши всі поля, залишиться тільки підтвердити відправку онлайн заявки на оформлення банківської карти Ощадбанку.

Після виготовлення, співробітник Ощадбанку зв'яжеться з клієнтом за вказаною в заявці телефону і запросить отримати замовлену карту.

В особистому кабінеті Сбербанк Онлайн

Замовити карту через Ощадбанк Онлайн ще легше, ніж на офіційному сайті, тому що частина особистих даних прописується автоматично.

Порядок дій:

  1. Увійдіть в особистий кабінет з більш - розділ «КАРТИ»
  2. Виберіть, що хочете замовити: дебетову, кредитну або перевипуск наявної
  3. Вкажіть потрібну платіжну систему і різновид карти, ліміт (для кредитки), зручне відділення для отримання, номер контактного телефону та бажаний час для дзвінка
  4. Підтвердіть згоду оформити заявку на випуск карти

Як тільки карта буде готова, менеджер банку зв'яжеться з клієнтом по телефону і запросить отримати її в обраному відділенні Ощадбанку.

Якщо дебетова карта потрібна для перерахування заробітної плати, то краще її оформляти в рамках зарплатного проекту свого підприємства. В цьому випадку обслуговування може бути безкоштовним, а наявність зарплатної картки Ощадбанку дозволить оформити кредитку або кредит Ощадбанку по зниженою процентною ставкою .

Особливості замовлення кредитної картки

Оформити онлайн заявку на кредитну карту Ощадбанку можна точно так само, як і дебетову: на офіційному сайті і на особистій сторінці Сбербанк Онлайн. Але потрібно пам'ятати, що кредитна карта - це такий же кредит, як і будь-який інший, а значить вимагає схвалення з боку банку. Через добу після прийняття заявки, співробітник Ощадбанку зв'яжеться з заявником по телефону і повідомить рішення банку. Якщо випуск кредитної карти буде відхилений, то можуть просто надіслати смс-повідомлення на телефон.

Відмовити у видачі кредитки можуть з наступних причин:

  1. Вік менше 21 років або старше 65 років
  2. Кредитний ліміт перевищує платоспроможність клієнта
  3. Погана кредитна історія
  4. Відсутність постійної або тимчасової реєстрації в РФ

Як отримати карту Ощадбанку

Бажаний адресу отримання необхідно вказувати в заявці - це може бути будь-яке відділення Ощадбанку. Якщо карта виготовлена ​​і поступила у відділення видачі, то співробітник банку по роботі з клієнтами повинен зателефонувати з одержувачем і повідомити про її готовності.

Термін виготовлення

Один із частих питань клієнтів: «Через якийсь час можна отримати карту?». Термін виготовлення і видачі залежить від її типу, наявності індивідуального дизайну і віддаленості відділення від Москви. Середній термін виготовлення при класичному дизайні становить 5-10 днів, при індивідуальному - 10-14 днів.

часті питання

  1. Як отримати карту Сбербанк іноземному громадянину?

    - Нерезиденту РФ необхідно звернутися у відділення банку і написати заяву. При собі мати паспорт та дозвіл на тимчасове проживання (РВП) або вид на проживання.

  2. Скільки коштує зробити карту Ощадбанку?

    - Виготовлення та видача здійснюється абсолютно безкоштовно.

  3. Як отримати карту Ощадбанку в 14 років?

    - З 14 років в Ощадбанку можна оформити майже будь-яку основну дебетову карту (крім золотих), а додаткову - з 7 років (за згодою законного представника). Від підлітка потрібно документ, що засвідчує особу (паспорт) з наявністю постійної або тимчасової реєстрації на території РФ.

Скільки коштує зробити карту Ощадбанку?
Як отримати карту Ощадбанку в 14 років?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online