Оренда квартири в Балашисі від власника або як зняти квартиру у власника недорого

  1. Приклад №1. Оренда квартири від власника
  2. Приклад №2. Оренда квартири через агентство

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Перед усіма орендарями квартир в Балашисі завжди встає одвічне питання - як вигідно зняти квартиру. І в більшості своїй наймачі вважають за удачу орендувати квартиру в Балашисі від власника, тобто без агентства або посередника. Чи так це вигідно? Чим може обернутися така удача для орендаря квартири?

Розглянемо плюси оренди квартири від власника безпосередньо.

Найважливіший і головний плюс - не потрібно платити агенту його комісію. Так, це дійсно плюс, адже більшість офіційних агентств беруть комісію 80 - 100% від місячної орендної плати за житло під час укладання договору оренди. Таким чином орендар економить значну суму. Але є і великі АЛЕ ....

Як правило, коли власники самі здають квартиру вони завищують орендну плату за квартиру. Спеціаліст агентства нерухомості орієнтується на рівень цін існуючий на ринку оренди в даний момент і не співпрацює з власниками квартир, ціна яких сильно завищена. Власники таких квартир іноді умудряються знайти собі мешканців які, мабуть, думають що їм "пощастило" і вони будуть "вигідно" знімати квартиру в Балашисі безпосередньо від власника. Чи так це?

Розглянемо 2 приклади з життя.

Приклад №1. Оренда квартири від власника

2-х кімнатна квартира на другий Балашисі в новому будинку була запропонована власником для здачі за 27 т 2-х кімнатна квартира на другий Балашисі в новому будинку була запропонована власником для здачі за 27 т.р. всі комунальні платежі (вся квитанція 3,5 т.р. лічильники на світло і воду 1,5 т.р). Вартість оренди такої квартири в Балашисі від власника = 27 3,5 1,5 = 32,0 УРАХУВАННЯМ в місяць. Договір укладається, як правило, на 12 місяців. Орендна плата за рік = 32,0х12 = 384 т.р.

Укладають чи власники договір і які там умови, та й взагалі, хто ця людина, яка представилася власником - друге питання. Якщо договір власник і робить висновок, то цей договір буде повністю орієнтований на захист його інтересів. Права і інтереси наймача квартири в такому випадку будуть значно скорочені. І це не кажучи вже про те, що власник маючи потребу в грошах може в будь-який момент підняти орендну плату (ще й комунальні платежі підвищуються два рази в рік).

Мало того, орендарю взагалі може бути запропоновано звільнити орендовану квартиру. Договір - договором, але є і життєві обставини від яких ніхто не застрахований. Налагоджений побут доведеться міняти, починати все спочатку, шукати нову квартиру від власника - раптом пощастить і на цей раз!

Приклад №2. Оренда квартири через агентство

Тепер розглянемо варіант, якби наймач звернувся в агентство .

Аналогічна двокімнатна квартира на другий Балашисі була б Вам запропонована в оренду через агентство по ціні 26 т.р. лічильники на світло і воду. Вартість оренди такої квартири в Балашисі через агентство = 26 1,5 = 27т.р. у місяць. Комісія агентству 22 т.р. Орендна плата за рік = 27х12 22 = 346 т.р.

Подивимося різницю в ціні 384-346 = 38т.р. Тобто Ви б заощадили 38 тисяч рублів.

Але ж цей власник знайшов таки сам "щасливчиків" які були раді переплатити такі гроші - вони ж зняли безпосередньо! Чому люди не хочуть вважати свої власні гроші - залишається загадкою.

Є і ще один важливий момент для наймача. Те, що агентство укладає договір складений юристами, де прописані і враховані всі права і обов'язки обох сторін, як орендаря (мешканця), так і орендодавця (власника). Співробітник агентства в обов'язковому порядку перевіряє чистоту квартири пропонованої в оренду і права власника. Адже тільки власники можуть підписувати договір оренди квартири.

Так, договір оренди, укладений фахівцями Регіонального Агентства Нерухомості в рівній мірі захищає та права орендаря, і права орендодавця.

Так що робіть висновки, що важливіше і вигідніше: знайти "удачу" і при цьому платити за оренду квартири в Балашисі за ціною вище ринкової, та ще й побоюватися, що в будь-який момент щось може змінитися в умовах оренди або оплатити послуги агентства і жити спокійно, знаючи що всі розбіжності і турботи вже дозволені Балашихинський агентством , Через яке Ви укладали договір.

Тепер Ви бачите самі, що якщо Вам необхідно орендувати житло в Балашисі - перш ніж це зробити - порахуйте гарненько, зважте всі за і проти.

Робіть свій вибір. Який? Вирішувати тільки Вам.


8-963-750-42-86 8-963-750-42-86

Чи так це вигідно?
Чим може обернутися така удача для орендаря квартири?
Чи так це?
Який?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online