«Мосстройреконструкція» завершила будівництво шести житлових будинків для Міноборони Росії в Московській області

  1. Головна
  2. Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

    ЗАТ «Мосстройреконструкція» завершило будівництво шести будинків в мікрорайоні для військовослужбовців у м Балашиха Московської області, отримано дозвіл на введення в експлуатацію і ведеться активне заселення. Багатоповерхові будинки на 2 185 квартир загальною площею близько 140 тис. Кв. м компанія побудувала в якості субпідрядника за договором, укладеним в червні 2009

    Багатоповерхові будинки в Балашисі на замовлення Міністерства оборони РФ стали першим проектом «Мосстройреконструкція» з будівництва будинків «Евро'Па», залізобетонні вироби для яких виробляє інше підприємство Групи ЛСР - «Завод ЗБВ-6». Більш того, саме в цьому проекті вперше в Московському регіоні була застосована енергоефективна безшовна технологія обробки фасадів, яка багато років успішно застосовується на об'єктах Групи ЛСР в Санкт-Петербурзі, а останнім часом і в таких проектах в Московському регіоні, як «Нове Домодєдово» , «Нове Нахабіно» і «Сакраменто».

    Розповідає керівник ЗАТ «Мосстройреконструкція» Валерій Забєлін: «Проект був дуже відповідальним - від успішності його реалізації залежала наша репутація в регіоні як забудовника масового житла доступного класу. І ми з нею гідно впоралися. Один з перших будинків був змонтований за рекордні 2,5 місяці, особлива обробка фасадів перетворила будинку «Евро'Па» в гордість нового мікрорайону - серед майбутніх мешканців ходили чутки, що наші будинки «генеральські». Безумовно, це визнання. Успішна реалізація проекту стала причиною того, що в червні 2011 р ми були обрані для реалізації 2 нових контрактів Міністерства оборони РФ з будівництва житла в Солнечногорську ».

    Для довідки:

    ВАТ «Група ЛСР» - диверсифікована будівельна компанія, що здійснює свою діяльність в декількох взаємодоповнюючих сегментах ринку. Створена в 1993 році.
    На сьогоднішній день Група ЛСР є однією з найбільших будівельних компаній в Росії. Основні напрямки діяльності - виробництво будматеріалів, будівництво та девелопмент. Група об'єднує підприємства з видобутку і переробці нерудних копалин, виробництва та перевезення будматеріалів, будівництва будинків - від масового житла до елітних будинків, побудованих за типовими проектами провідних вітчизняних і зарубіжних архітекторів. Основний бізнес Групи ЛСР розташований в Санкт-Петербурзі і Ленінградській області, Москві і Московській області, Єкатеринбурзі і Уральському регіоні. Портфель нерухомості компанії становить 8,4 млн кв. м ринковою вартістю 104 млрд рублів (за оцінкою DTZ на 31.12.2010).
    У 2010 році виручка Групи ЛСР (відповідно до звітністю, підготовленою за МСФЗ) склала 49 950 млн рублів.

    Група ЛСР є публічною компанією, її глобальні депозитарні розписки обертаються на Лондонській фондовій біржі, а звичайні акції - на російській торговельній площадці ВАТ «ММВБ-РТС».

    ЗАТ «Мосстройреконструкція» - інвестиційно-будівельна компанія, підприємство Групи ЛСР. З 2001 р реалізує девелоперські проекти в Московському регіоні. Візитною карткою компанії стали житловий комплекс бізнес-класу «Будинок на Давидковской» і клубний квартал «Грюнвальд» на заході столиці. Сьогодні компанія бере участь в реалізації 12 проектів загальною площею більше 2 млн кв. м в якості інвестора, девелопера або підрядника з будівництва, в тому числі в рамках держзамовлення, в Москві і містах Підмосков'я - Нахабіно, Балашиха, Реутов, Сонячногірське, Домодєдово і в Ленінському районі.

    Для додаткової інформації:

    Прес-служба Групи ЛСР

    Тел .: +7 812 314 10 44

    Факс: + 7 812 458 83 72

    E-mail: [email protected]

    www.lsrgroup.ru

    Прес-служба ЗАТ «Мосстройреконструкція»

    Тел .: +7 (495) 537-80-08, доб. 339

    E-mail: [email protected]

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online