Балашиха 1 мікрорайон

  1. Балашихинский район: мікрорайони, держустанови, банки, транспорт.
  2. Арена Балашиха "Льодовий палац"
  3. Підводячи підсумок, можна сказати, що при покупці квартири на першій Балашисі Ви отримуєте можливість...

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Балашиха 1 мікрорайон вважається одним з найстаріших мікрорайонів г.Балашіха і історично є адміністративним центром г.Балашіха і Балашихинского району.

Перша Балашиха - район забудови, що склалася, розташований уздовж Горьковського шосе. Через Балашиху 1 проходить багато рейсів маршруток і автобусів (маршрутки і автобуси Балашихи).

Вулиці Балашихи 1 - вулиця Миру, Перемоги, Крупської, Радянська, Західна, К.Маркса, Мальовнича, Флерова, шосе Ентузіастів, проспект Леніна.

Балашиха 1 на карті - лист 1 і лист 2

Балашихинский район: мікрорайони, держустанови, банки, транспорт.

Балашихинский район: мікрорайони, держустанови, банки, транспорт

У мікрорайоні Балашиха 1 розташовані:

будівля адміністрації, податкова інспекція , Соцзахист, статистика, багатофункціональний центр, льодовий палац, парк культури і відпочинку, західна промзона, кадастрова палата , Залізнична станція "Горенка", кінотеатр Балашиха Люксор і багато іншого. Балашиха центр - багатий своєю інфраструктурою і об'єктами культурного призначення.

Арена Балашиха "Льодовий палац"

У 2007 році був побудований Льодовий палац "Арена Балашиха" - спортивний багатофункціональний комплекс. Арена Балашиха - найбільший спортивний об'єкт Балашихинского району, є центром спортивного життя міста.

Арена вміщує в себе 6000 зрителей, обладнана акустичними, звуковими і світловими системами. Всього за кілька годин майданчик Льодового палацу перетворюється в будь-який спортивний поле: волейбольне, баскетбольне, футбольне і навіть в боксерський ринг. В "Арена Балашиха" також функціонує тренувальна арена, тренажерний та хореографічний зали. Найбільші і багаті ярмарки Балашихи проходять саме в Льодовому Палаці.
Щотижня в будь-який час року в Льодовому Палаці на ковзанці місткістю двісті чоловік проходять масові катання на ковзанах, взяти участь в яких може будь-хто.

У Льодовому Палаці "Арена Балашиха" функціонують дитячі спортивні школи та секції та безкоштовні гуртки.
За весь час існування, "Арена Балашиха" приймала у себе в гостях безліч зірок Російського шоу-бізнесу, зірок спорту і культури. Також "Арена Балашиха" - центр міських заходів, в святкові дні для городян організовують безкоштовний музичний концерт, ігрову ярмарок і під вечір - фантастичний феєрверк. У Льодовому Палаці Арена Балашиха функціонують дитячі спортивні школи та секції та безкоштовні гуртки

Балашиха Центр - це, перш за все, Парк культури і відпочинку. Парк Балашихи починається з Льодового палацу і йде уздовж Горьковського шосе до вул. Терешкової. В ширину Парк Балашихи 1,25 км, в довжину - 1,30 км. У літню пору це відмінне місце, щоб влаштувати пікнік, посмажити шашлики або просто прогулятися. Парк перетинає річка Пехорка, де всі бажаючі можуть орендувати човен, щоб порибалити або просто поплавати. Парк культури і відпочинку Балашихи включає в себе кілька дитячих майданчиків, ряд недорогих атракціонів, ресторан і кілька літніх кафе.

Парк культури і відпочинку Балашихи включає в себе кілька дитячих майданчиків, ряд недорогих атракціонів, ресторан і кілька літніх кафе

Підводячи підсумок, можна сказати, що при покупці квартири на першій Балашисі Ви отримуєте можливість жити в самому розвиненому і оснащеному зручностями мікрорайоні міста Балашиха.


Якщо Вас цікавить придбання квартири або кімнати в Балашисі-1, оренда офісу чи магазину 8-495-223-02-13 8-495-223-02-13

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online