АZIMUT Hotel Resort & SPA Sochi

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

АZIMUT Hotel Resort & SPA Sochi - це комфортабельний готель категорії 4 *, розташований на території найбільшого курортного комплексу в районі великого Сочі - в Імеретинській низовині (Адлер, Сочі). У безпосередній близькості від готелю знаходяться Олімпійський парк і траса Формули 1.

Готель AZIMUT в Сочі виконаний у формі двох блоків - трилисників, об'єднаних двоповерховим подіумом з громадськими зонами. Головною темою фасадів є хвилеподібна форма даху, що створює морської образ.

Для бажаючих відпочити від міської суєти і стресів передбачені:

  • СПА-центр з масажними кабінетами і сауною;
  • для шанувальників спортивного відпочинку - фітнес-комплекс із закритим басейном.

Для ширяння, банних ритуалів можна вибрати турецьку лазню «Steam Bath Plus» або російську баню «Elegance» , відвідати фінську сауну «Elegance» . А після клієнти можуть отримати особливий заряд бадьорості під час контрастних процедур в крижаному фонтані " Ice FallSystem "Або скориставшись Обливаним відром.

Для цінителів особливих ритуалів, що дарують ні з чим не порівнянні яскраві емоції і цілющу енергію, обладнаний душ вражень " Shower ".

Любителям масажу СПА-центр запропонує унікальні процедури на спеціальному столі для вологих масажів " Wet Massage Hamam Table ". Крім того, встановлено апарат для масажу мішечками " Permanent Contour ".

Відкрито кабінети процедур для обличчя і тіла. Кожен відвідувач отримає чудові емоції, відпочине і покращає.

Назад до списку проектів
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online