Смерть зірки «Глухаря» обростає загадками

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 10 лютого, «Татар-інформ»). Слідчі органи Слідчого комітету по Московській області почали дослідчу перевірку за фактом (Казань, 10 лютого, «Татар-інформ») смерті актора Анатолія Отраднова , Доставленого на "Швидкої" в підмосковну лікарню в непритомному стані.
Нагадаємо, Анатолій Отраднов , Відомий за фільмами і серіалами «Зайцев + 1», «Чужа», «Глухар» , «Інтерни» , «Універ» , «Солдати», «Час Волкова», помер на вулиці від переохолодження. 29 січня він пішов з дому і не повернувся. Анатолій разом з дружиною знімав квартиру в Москві. Через деякий час після пропажі його виявили на вулиці в підмосковних Митищах. Він місяці не дожив до свого 30-річчя.
У кишенях у покійного не було документів, тому спочатку він значився, як невідомий. Але працівники моргу впізнали в ньому артиста, що знімався в серіалі «Інтерни».
Тим часом в обставинах загибелі актора є досить підозрілі обставини. За словами двоюрідної сестри актора Ольги, в ніч загибелі актор відправився «у справах» з якимось товаришем. Причому його документи пізніше були знайдені в іншої людини, теж загиблого.

Чи був цей «товариш» випадковим знайомим, невідомо. "Толя поїхав з дому 29-го ввечері, - розповіла "КП" Ольга, - сказав, що у нього є якась справа. Імені товариша він не назвав, хоча про друзів дружині завжди розповідає. Напевно, познайомився з ним недавно ".
Чи був цей «товариш» випадковим знайомим, невідомо Місце, де знайшли тіло Відрадного , Правоохоронним органам відомо давно. Більшість будинків тут знімають мігранти. Крім громадян Узбекистану і Таджикистану в Челобітьево живе велика циганська громада. Її будинки знаходяться на Лісовій вулиці - неподалік від місця, де знайшли актора. Жителі села неодноразово скаржилися на те, що цигани торгують в селі наркотиками.
Головному слідчому управлінні Слідчого комітету РФ по Московській області повідомили: будь-яких зовнішніх ознак, що вказують на насильницький характер смерті, експерти не виявили. Хоча близькі артисти впевнені, що Анатолію в алкоголь підмішали клофелін, щоб пограбувати. Це пояснює, чому міцний хлопець з Уралу заснув посеред вулиці в мороз. Слідчі все ж закликають дочекатися результатів експертизи.
"Зразки крові загиблого направлено на хімічне дослідження для встановлення наявності в ній лікарських, психотропних, наркотичних та інших сильнодіючих речовин", - сказала офіційний представник обласного Слідчого комітету Ірина Гуменна.

До речі, таку еспертізу зазвичай проводять в тих випадках, коли є підозри: щось з цих речовин дійсно міститься в крові.
Дочка Анни Самохіної розкриє правду про смерть матері (фото)
Серце Юрія Антонова знову рятують лікарі (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online