Москвичів навчать збирати та оформляти гербарії на фестивалі "Букініст"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: портал мера і уряду Москви

Москвичів запросили на фестиваль "Букініст", де можна навчитися декорувати обкладинки книг і блокнотів вишивкою, дізнатися про устрій літературної індустрії і освоїти ботанічну ілюстрацію, йдеться на порталі мера і уряду Москви.

27 серпня в "Аукціонному будинку" о 19:00 розпочнеться презентація книги Олени Крижевської "Архітектурна Москва".

З 27 по 29 серпня відвідувачі дізнаються про різні способи створення книжкових палітурок (від класичного до японського). На майстер-класах покажуть, як декорувати обкладинки книг і блокнотів вишивкою.

З 30 серпня по 2 вересня проходитимуть майстер-класи зі збору та оформлення гербаріїв. Заняття будуть проходити щодня з 12:00 до 18:00.

30 серпня в "Аукціонному будинку" пройде зустріч з поетом, письменником і журналістом Андрієм Орловським, де гості обговорять, як сучасному автору бути почутим.

У понеділок, вівторок і середу у фестивальній "Публічній бібліотеці" з 13:00 до 18:00 пройдуть майстер-класи з скрапбукінгу і книжкової ілюстрації, а з 18:00 до 20:00 - лекції про літературу і мистецтво.

У четвер і п'ятницю з 12:00 до 18:00 всі бажаючі зможуть освоїти ази ботанічної ілюстрації.

У вихідні з 12:00 до 16:00 пройдуть лялькові вистави та театралізовані читання казок народів світу, а ввечері відбудуться засідання книжкового клубу і пізнавальні лекції.

Книжковий фестиваль "Букініст" пройде до 20 жовтня на вулиці Новий Арбат в столиці.

Керівник департаменту торгівлі і послуг Олексій Немерюк раніше розповів , Що на Новому Арбаті виставлено 30 торгових точок з різноманітною літературою. Там можна купити як дитячі, так і дорослі книги. Багатьом виданням на фестивалі понад 100 років.

Поділитися в соціальних мережах:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online