Верховна Рада сьогодні зробить заяву по Криму

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

11 березня 2014 року, 9:59 Переглядів: 11 березня 2014 року, 9:59 Переглядів:   Рада готує заяву

Рада готує заяву. Фото: Сегодня.

Верховна Рада України сьогодні, 11 березня, має намір прийняти заяву в зв'язку з припиненням дії рішення Верховної Ради Криму від 6 березня 2014.

На порядку денному на вівторок також законопроект про внесення змін до закон України "Про вибори депутатів Верховної Ради Криму, місцевих рад і селищних і міських голів", що стосуються техніко-юридичного вдосконалення виборчого процесу.

Як повідомлялося, Верховна Рада АРК 6 березня на позачерговому засіданні прийняв рішення про входження автономії до складу РФ, а також звернувся до президента Російської Федерації і Федеральних Зборів Російської Федерації з пропозицією про початок процедури входження АРК до складу Російської Федерації як суб'єкта РФ.

У той же день в.о. глави держави, голова Верховної Ради Олександр Турчинов заявив, що зупинив рішення Верховної Ради автономії про проведення референдуму з питання приєднання АРК до Росії, а також повідомив, що Верховна Рада України буде ініціювати розпуск парламенту Автономної Республіки Крим .

7 березня його підписав указ №261 / 2014 "Про зупинення дії постанови Верховної Ради Автономної Республіки Крим від 6 березня 2014 року №1702-6 / 14" Про проведення загальнокримського референдуму ", який набирає чинності з дня опублікування.

Крім того, Верховна Рада АРК ухвалила рішення перенести референдум про статус АРК з 30 на 16 березня. На голосування винесено два питання: "Ви за возз'єднання Криму з Росією на правах суб'єкта РФ?" і "Ви за відновлення дії Конституції Республіки Крим 1992 року і за статус Криму як частини України? ".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Верховна Рада сьогодні зробить заяву по Криму". інші Новини політики дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

На голосування винесено два питання: "Ви за возз'єднання Криму з Росією на правах суб'єкта РФ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online