Кінець світу, названа дата Судного дня людства, апокаліпсис, всесвітній потоп, льодовиковий період, астероїд, катастрофа, загибель людства, астролог, Влад Росс

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В середині нинішнього століття рівновагу на планеті може серйозно похитнутися. Через низку об'єктивних геологічних, а також астрологічних причин людству доведеться пережити найнебезпечніше десятиліття.

Про це "Обозревателю" розповів астролог Влад Росс.

У нас є майже 30 років нормального життя, але наші діти і внуки можуть зіткнутися з серйозними випробуваннями.

У 2044 році Плутон - символ смерті - увійде в сузір'я Риб - знак води, океанічних мас. Це спровокує дуже небезпечне глобальне підвищення рівня світового океану. Якщо сьогодні він підвищується досить повільно, то з цього періоду процеси різко прискоряться. Швидше за все, це буде пов'язано з швидким таненням льодовиків. Антарктида може повністю втратити своє крижаного щита. Тому раджу переселятися подалі від узбережжя світового океану, тому що цілий ряд міст може бути затоплений. Наприклад, ні Нью-Йорка, ні Вашингтона може вже не бути.

На початку 2052 року Уран увійде в перший градус сузір'я Терези, але руйнівні процеси, пов'язані з цим, почнуться вже з 2049 року. Поясню: Ваги пов'язані з рівновагою, цілісністю, перший градус Терезів пов'язаний з судом, з Судним днем. Уран - це планета, яка відповідає за революції, перевороти, природні катаклізми і катастрофи. Фактично в цей рік закінчиться період рівноваги.

У 2058 році Уран увійде в сузір'я Скорпіона. Входження відбудеться в повному протистоянні до Сатурну, а Сатурн - це завжди смерть з косою. Крім того, разом з планетами Кету і Раху (так звані тіньові планети. - Ред.) Він створить в небі небезпечну хрестову ситуацію. Такий стан планет може викликати різні катаклізми, руйнування, епідемії - аж до падіння на Землю астероїда.

Так що людству доведеться пережити одне з найнебезпечніших десятиліть. Не виключено, що збудуться стародавні пророцтва, які говорять про зникнення з лиця землі третини людства і третини тварин. Так що проблема перенаселення планети втратить актуальність ...

Але насправді це природні процеси для Землі. Є якісь циклічні впливу природи. Період глобального потепління змінюється малим і великим льодовиковим періодом. В історії планети це відбувалося не раз.

Так, наприклад, доведено наукою, що 8 тисяч років тому середня температура на планеті була вищою на 8-10 градусів, ніж зараз. Наприклад, тоді в місцевості, де пізніше виник Київ, взагалі не було морозів. В Україні був клімат, схожий з сьогоднішнім кліматом Британії. Також є історичні дані про те, що Москва-ріка замерзала в серпні, а в червні в Лондоні і Парижі йшов сніг і були вкрай суворі зими.

Також є історичні дані про те, що Москва-ріка замерзала в серпні, а в червні в Лондоні і Парижі йшов сніг і були вкрай суворі зими

YouTube

Чому відбувалися всесвітні потопи? Тому що льодовики танули і рівень світового океану піднімався. Є версія про те, що легендарна Атлантида пішла під воду саме в результаті такого потопу.

На максимумі глобального похолодання, який був 26 тисяч років тому, межа зони вічної мерзлоти доходила до місця, де сьогодні знаходиться Київ. Західна Європа перебувала в крижаному панцирі аж до Піренеїв - тільки Іспанія та південь Італії була без льодовика.

В останній раз подібний "льодовиковий" період був в XV-XVI століттях.

Замовлення персонального гороскопу від Влада Росса: www.vladross.com.ua

Нинішній етап глобального потепління почався з 1920-х років. Але ми знаємо, що в 1943-1944 роках були найхолодніші зими. Тобто всередині періодів потепління є свої "льодовикові періоди". Але в цілому кожні 400-500 років клімат на планеті змінюється від дуже теплого до дуже холодного.

Ця циклічність призведе до того, що в 27 столітті навіть влітку буде випадати сніг.

Але найприкріше, що людина фактично нічого не зможе зробити, щоб запобігти глобальному потеплінню. Невже можна повірити в те, що така маленька піщинка, як людина, може глобально змінити світ? Звичайно, боротьба з парниковими газами та інші заходи вносять свою лепту, але вони не зроблять вирішального впливу - не більше 10%.

Проте, нам ще є до чого прагнути - потепління ще не досягло того рівня, який був 8 тисяч років тому.

Ти ще не підписаний на наш Telegram ? Швидко тисни!

Невже можна повірити в те, що така маленька піщинка, як людина, може глобально змінити світ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online