В Алмати побудують дві нові станції метро

  1. На 3 км збільшиться довжина першої лінії метрополітену в 2019 році

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В Алмати почали будівництво двох нових станцій метрополітену - «Сари-Арка» і «Достик». Здати об'єкти в експлуатацію планується через чотири роки.

Станція «Сари-Арка» буде знаходитися поруч зі входом в парк Family, а «Достик» розміститься на перетині Абая - Момишули. Як повідомляється, вхід на станції буде розташований по обидва боки проспекту Абая.

З відкриттям двох нових станцій, перша лінія Алматинської метрополітену стане довшою більш ніж на три кілометри.

На 3 км збільшиться довжина першої лінії метрополітену в 2019 році

Ділянка метро, ​​що зв'язує «Сари-Арку» і «Достик», пролягатиме прямо під проїзною частиною пр. Абая, в західному напрямку від вул. Алтинсаріна до вул. Яссауї. Сьогодні на місці майбутніх станцій вже вириті котловани. Ділянка метро, ​​що зв'язує «Сари-Арку» і «Достик», пролягатиме прямо під проїзною частиною пр Карта Алматинської метрополітену

На даний момент Алматинський метрополітен включає в себе дев'ять станцій. Дві останні - «Москва» і «Сайран» заробили зовсім недавно, в квітні 2015 року. Споруджувані станції стануть продовженням цієї ж гілки.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online