Українців хочуть зобов'язати платити аліменти літнім батькам

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото взято з відкритих джерел

У Конституції написано, що батьки зобов'язані утримувати своїх неповнолітніх дітей, а повнолітні діти зобов'язані піклуватися про своїх непрацездатних батьків

Міністр соціальної політики України Андрій Рева переконаний, що діти повинні платити аліменти на утримання літніх батьків.

"Я вважаю, що в разі дітей ... потрібно законодавчо ввести серйозну відповідальність ... Вони (діти - ред.) Теж повинні платити аліменти на утримання батьків. У 51-й статті Конституції написано, що батьки зобов'язані утримувати своїх неповнолітніх дітей, повнолітні діти зобов'язані піклуватися про своїх непрацездатних батьків ", - сказав Рева в ефірі програми" Свобода в деталях ".

Він зазначив, що зараз Міністерство юстиції "воює зі злісними неплатниками аліментів".

"Я вважаю, це дуже правильно. Подивіться скільки тисяч нормально себе почувають дорослих чоловіків не вважають за потрібне давати кошти на виховання і розвиток своїх дітей. Буквально за місяць цим дітям більше 500 мільйонів гривень було перераховано такими недолугими батьками", - заявив Рева.

Нагадаємо, 6 лютого 2018 року вступив в силу закон про посилення відповідальності за несплату аліментів, який Верховна Рада прийняла в грудні минулого року.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online