Послуги адвоката по аліментах в СПб і ЛО

  1. Як знизити суму виплат по аліментах в твердому вираженні
  2. Посвідчення адвоката по аліментах Ануфрієва С. Р.
  3. Почесні грамоти адвоката з розлучень і аліментів Ануфрієва С. Р.
  4. Шанси на успіх при перегляді виплат
  5. Що ми робимо для перемоги у справах аліментів?
  6. Також ми працюємо з наступними галузями права:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Суд призначає один з двох видів аліментів

Суд призначає один з двох видів аліментів. В одному випадку, вираховується відсоток від доходу, другий випадок - виплата коштів в твердому вираженні.

При визначенні суми коштів суд звертає увагу на матеріальне становище дитини, умови, в яких він живе, його потреби. При цьому положення батьків в переважній більшості випадків ігнорується. За допомогою адвоката, навіть після призначення суми люди домагаються її перегляду. Для цього подається зустрічний позов.

Витратити кошти на хорошого адвоката в цьому випадку - мудре рішення. Самостійно довести необхідність виплат практично неможливо. Професійний адвокат по зменшенню аліментів будує стратегію захисту клієнта. Вона складається з доводів, які суд зобов'язаний враховувати. Чим більше доводів зможе грамотно подати адвокат по аліментах, тим більше шансів на успіх.

Як знизити суму виплат по аліментах в твердому вираженні

Аліменти в твердій вираженні можуть становити до декількох прожиткових мінімумів на місяць. Якщо суд призначає виплати в твердому вираженні, значить, на те були вагомі підстави:

  • Відсутність постійного доходу;
  • Приховати справжній місця роботи;
  • Дохід виплачується в іноземній валюті;
  • Заробітна плата розраховується в натуральному вираженні.

Призначаючи такий вид аліментів, суд не цікавить матеріальне становище платника. До того ж, протилежна сторона в суді нерідко надає фіктивні документи, які відбивають реальної картини дійсності. Але хороший адвокат по аліментах в Санкт-Петербурзі домагається суттєвого перегляду виплат.

Посвідчення адвоката по аліментах Ануфрієва С. Р.

Що робити, якщо вам потрібен адвокат по стягненню аліментів в СПб

Перше, що потрібно знати при виборі адвоката - ступінь професіоналізму. Хороший адвокат вибудовує захист так, що вона спрацює в 100% випадків. Витратити гроші на професіонала один раз краще, ніж програти кілька судів, перебуваючи під захистом недосвідченого юриста.

Сімейне право - спеціалізація адвоката Сергія Ануфрієва . Разом зі своєю командою він захищає інтереси клієнтів під час розлучень і при розділі майна.

У Ануфрієва великий досвід у судовій та юридичній практиці. Головний показник якості його роботи - кількість людей, які домоглися дотримання законних прав. Після звернення до Сергія Романовичу, ви можете розраховувати на повний супровід на всіх етапах справи:

  • Консультації з питання виплати аліментів;
  • Підготовка підстав для перегляду виплат на дитину;
  • Подача позовної заяви до суду;
  • Захист клієнта під час судового процесу;
  • Подача апеляційної скарги, якщо клієнт незадоволений результатами.

У суді вирішальну роль відіграють навіть найдрібніші обставини. Їх враховує адвокат по аліментах, адже навіть сама незначна деталь, може зіграти для суду вирішальну роль.

Почесні грамоти адвоката з розлучень і аліментів Ануфрієва С. Р.

Адвокат по аліментах в Санкт-Петербурзі для позасудового вирішення питання

Не у всіх випадках рішення по аліментах на дитину виноситься судом. Угода укладають без суду за участю подружжя і нотаріуса. В цьому випадку, участь юриста обов'язково. Під час складання угоди адвокат по аліментах представляє умови клієнта, контролює наявність «підводних каменів» в договорі і стежить за правильним складанням договору.

Якщо виплата на дитину складена на основі договору сторін, адвокат по зменшенню аліментів в СПб Сергій Ануфрієв допоможе переглянути виплати без залучення суду. Це суттєво економить час і сили сторін.

Якщо сторона свідомо не йде на контакт, відмовляється йти на поступки, адвокат підготує заяву про скасування існуючого договору. В цьому випадку, клієнт також доб'ється перегляду.

Шанси на успіх при перегляді виплат

За статистикою 95% справ, які веде Сергій Ануфрієв, закінчується позитивно для клієнта. За допомогою адвоката ви зможете:

  • Домогтися істотного перегляду суми аліментів;
  • Змінити форму виплат на більш зручну;
  • Домогтися повного скасування аліментів, якщо є достатні підстави.

Як будь-який професійний адвокат, Сергій Ануфрієв прогнозує тільки після консультації і попереднього ознайомлення з обставинами. У кожній ситуації свої аспекти. І їх обов'язково потрібно враховувати. Головне - не затягувати і при недотриманні прав звертатися до фахівця.

Що ми робимо для перемоги у справах аліментів?

У разі, якщо порушуються права наших клієнтів, ми:

  • Оскаржимо дії суду до вищих інстанцій;

  • Заявляємо суддям відведення з метою повернути дії суду в правове русло;

  • Вносимо засідання на протокол, в яких відображаємо повну картину судового засідання;

  • Пишемо скарги в кваліфікаційну колегію суддів.

Також ми працюємо з наступними галузями права:

поділіться посиланням

Що ми робимо для перемоги у справах аліментів?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online