Україна. «Європейський страховий альянс» почав процедуру банкрутства / vlasti.net

  1. Новини по темі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Закрите акціонерне товариство «Європейський страховий альянс» (ЕСА) офіційно оголосило про початок процедури свого банкрутства. Також оголошено про відкриття реєстру кредиторів ЗАТ «Європейський страховий альянс».

Закрите акціонерне товариство «Європейський страховий альянс» (ЕСА) офіційно оголосило про початок процедури свого банкрутства. Також оголошено про відкриття реєстру кредиторів ЗАТ «Європейський страховий альянс».

Що заслуговує довіри в страховій компанії повідомив, що у «Європейського страхового альянсу» прострочені страхові відшкодування становлять 200 млн. Грн. «Станом на 25.02.09 в нашій страховій компанії чекають відшкодування тільки по« автоцивілці »близько тисячі наших клієнтів, а це близько 90 млн. Гривень» - заявило джерело в страховій компанії на умовах анонімності.

Те саме джерело в страховій компанії заявив, що причина невиплат - не наслідку фінансової кризи, а зловживання вищого менеджменту компанії. «У« ЕСА »не було б проблем, якби виплати відшкодовувалися в міру надходження вимоги, пов'язаних з настанням страхових подій, але керівництво« Європейського страхового альянсу »безпідставно затягувало виплати, що змушувало клієнтів звертатися до судів» - пояснило джерело.

Оголошення про початок процедури банкрутства «Європейського страхового альянсу» ймовірно, говорить про те, що керівництво страхової компанії не бажає виплачувати страхові відшкодування. «Думаю, що топ-менеджмент ЕСА вирішив взагалі не виплачувати страхові відшкодування своїм клієнтам. З рахунків нашої компанії всі засоби виводяться і йдуть на адресу офшорних компаній »- повідомило джерело.

Новини по темі

Закрите акціонерне товариство «Європейський страховий альянс» (ЕСА) офіційно оголосило про початок процедури свого банкрутства Одягну Varmani, взую Abibas. Як розпізнати підробку

Китайських журналістів взагалі перестали акредитувати на будь-які Тижня моди. Тому що він прийде, клацне фотоапаратом, а потім напівпідвальні фабрики почнуть це все клепати хто на що здатний.

blog comments powered by Новини

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online