# Копіммілі Instagram - Photo and video on Instagram • Picbat

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ще один крок до подорожей!
Я спеціально користуюся банківською картою Тревел. Майже у кожного банку є така карта, різниця в умовах.
Особисто мені карта просто з високим% кешбека не підходить. Тк сума в рублях повертається вам на рахунок, наприклад, 1500 руб. І ви одягаєте свій звичний пуховик, йдете в цю знайому Пятерочка, купуєте день у день звичний хліб і інше, ось і немає більше цих грошей.
А замість всього цього ви можете вийти вранці на свіже повітря, дійти до найближчої пекарні, купити ароматний хліб або круасан на сніданок, а морське повітря буде вас наповнювати своєю енергією.
Тому для мене ідеальний варіант, коли бали / рублі / милі нараховуються ТІЛЬКИ для покупки квитків авіа, ж / д, готелі.
Ви просто платите за квартиру, продукти, речі, дитячі підгузники, але при цьому заробляєте на безкоштовний квиток! Це прям стимулює кожного місяця, що ти на крок ближче до подорожі.
Одне правило - оплачуйте карткою максимально ВСЕ! Або з чоловіком потрібні аналогічні карти, тоді шанси удваіваются.Налічка нам потрібна тільки на екстрені випадки, де не приймають карту.
Варіант накопичити більше - платити не тільки за себе. Розраховуватися в кафе за друзів своєю карткою, оплачувати комуналку літнім родичам, онлайн покупки, вони вам - готівку, переклад.
Ще є така тема, що заходиш в місце послуг (рестік, салон краси і тд), ти сидів там годину, підходиш платити, а тобі кажуть, що прям саме зараз у них щось трапилося в терміналом. Наполягаю на тому, що у тебе немає готівки, проси принести термінал і спробувати провести оплату. 90% термінал працює, просто таким чином, намагаються піти від комісії банку. А чому клієнт повинен страждати від того, що заклад намагається економити?
Якщо реально термінал зламався, вони зобов'язані на вході тебе повідомити про це. Щоб ти або пішов зовсім, або пішов у найближчий банкомат.
Чи не круто, коли ти спокійно їв, викликав таксі, а потім ще повинен бігати і шукати банкомати і добувати їм готівку.
Було для вас щось корисним? Продовжувати?

А чому клієнт повинен страждати від того, що заклад намагається економити?
Було для вас щось корисним?
Продовжувати?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online