Виїзд на ПМЖ з України

  1. Документи, які подаються до органів міграційної служби
  2. Терміни розгляду заяви для отримання дозволу
  3. Вартість послуг

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Рядки оформлення - до 3 міс Рядки оформлення - до 3 міс.

Вартість послуги - від 3000 грн Вартість послуги - від 3000 грн.

Замовити послугу Замовити консультацію

Відповідно до Закону України «Про громадянство України» вихід з громадянства України дозволяється особам, які постійно проживають за кордоном. При цьому слід врахувати, що сам факт проживання за межами України ще не означає, що Ви виконали цю вимогу законодавства.

Для того щоб офіційно проживати за кордоном необхідно отримати дозвіл на виїзд на постійне місце проживання з України. Тобто в паспорті громадянина України для виїзду за кордон повинен стояти штамп «постійне проживання» із зазначенням країни проживання.

Отриманню такого дозволу передує певна процедура: спочатку необхідно звернутися з відповідному заявою до територіального органу Державної міграційної служби України за місцем реєстрації на території України, отримати дозвіл, здати внутрішній паспорт, виписатися з останнього місця проживання на території України і тільки потім в паспорті громадянина України для виїзду за кордон отримати позначку «ПОСТІЙНЕ ПРОЖИВАННЯ».

Якщо ви вже проживаєте за кордоном, то ви можете звернутися з такою заявою до відповідної консульської установи України. При цьому слід враховувати, що термін розгляду заяви поданої в Україні становить до 3-х місяців, а за кордоном через консульську установу близько 12 місяців. Для звернення із заявою про ПМП через консульську установу у вас повинен бути паспорт громадянина України для виїзду за кордон, дійсний не менше одного року з моменту такого звернення. Наприклад, подаючи документи 20 квітня 2015 року, термін дії Вашого паспорта повинен закінчуватися не раніше 20 квітня 2016 року. Також необхідно враховувати, що при укладенні шлюбу поза територією України і зміні внаслідок цього прізвища, Ви зобов'язані відповідно до положень сімейного кодексу України протягом одного місяця провести процедуру заміни паспорта. При цьому спочатку змінюється національний паспорт в територіальному органі Державної міграційної служби України, а потім на підставі нового національного паспорта оформляється паспорт для виїзду за кордон.

Документи, які подаються до органів міграційної служби

Документи для отримання дозволу на виїзд на постійне місце проживання з України подаються до територіального органу або підрозділу Державної міграційної служби за місцем проживання.

  • Заява про надання дозволу на виїзд на постійне місце проживання за кордон.
  • Три фотографії 3,5 х 4,5 см.
  • Паспорт громадянина України (для осіб, які досягли 14-річного віку).
  • Свідоцтво про народження (для осіб, які не досягли 14-річного віку).
  • Довідка про реєстрацію місця проживання.
  • Документ, що засвідчує особу законного представника.
  • Документ, що підтверджує повноваження особи як законного представника, крім випадків, коли законним представником є ​​один з батьків (усиновлювачів).
  • Нотаріально завірена згода законних представників, які залишаються в Україні, на виїзд за кордон на постійне проживання особи, законними представниками якого вони є (або копію свідоцтва про смерть або рішення суду про позбавлення батьківських прав, про визнання особи обмежено дієздатною чи недієздатною, або безвісно відсутнім або оголошення її померлою). Письмова згода законних представників, які залишаються в Україні, може бути надано ними особисто при подачі заявником заяви щодо особи, законними представниками яких вони є.
  • Нотаріально засвідчена згода дитини у віці від 14 до 16 років на виїзд за кордон на постійне проживання.
  • Копію рішення суду, завірену в установленому порядку, - при відсутності згоди одного із законних представників на виїзд за кордон на постійне місце проживання особи, яка не досягла 16-річного віку, або особи, визнаного судом обмежено дієздатним або недієздатним.
  • Довідку з податкової служби України, що заявник сплатив податки на доходи фізосіб і не має ніяких заборгованостей.

ВАЖЛИВО! Внесення відмітки про виїзд на постійне місце проживання з України не змінює терміну дії паспорта громадянина України для виїзду за кордон.


Терміни розгляду заяви для отримання дозволу

Заява розглядається протягом 3 місяців з дати звернення до підрозділу міграційної служби України.

Наші юристи забезпечать швидке прийняття рішення посадовими особами міграційної служби.


  • БЕЗКОШТОВНА юридична консультація і аналіз документів з питань отримання дозволу на виїзд на постійне місце проживання з України;
  • підготовка заяви для отримання дозволу;
  • допомога в зборі повного пакету документів необхідного для отримання дозволу;
  • представництво інтересів в органах міграційної служби;
  • здійснення швидкого розгляду заяви та прийняття рішення в органах міграційної служби.

Підстави для відмови в отриманні дозволу

  • робота з відомостями, що становлять державну таємницю, - до закінчення терміну, встановленого Законом України "Про державну таємницю";
  • діють неврегульовані аліментні, договірні чи інші невиконані обовьязання, - до виконання зобов'язань або розв'язання спору за погодженням сторін у передбачених законом випадках, або забезпечення зобов'язань заставою, якщо інше не передбачено міжнародним договором України;
  • порушено кримінальну справу, - до закінчення провадження у справі;
  • засудження за вчинення злочину, - до відбуття покарання або звільнення від покарання;
  • ухилення від виконання зобов'язань, покладених судовим рішенням, рішенням іншого органу (посадової особи), - до виконання зобов'язань;
  • свідоме повідомлення про себе неправдивих відомостей, - до з'ясування причин і наслідків подання неправдивих відомостей;
  • особі, яка підлягає призову на строкову військову службу, - до вирішення питання про відстрочку від призову;
  • щодо громадянина подано цивільний позов до суду - до закінчення провадження у справі;
  • перебування під адміністративним наглядом органів внутрішніх справ, - до припинення нагляду.

Вартість послуг

Вартість наших послуг і терміни їх надання залежать від конкретних обставин і наявних у Вас документів. У будь-якому випадку точний розмір вартості послуг, як і терміни їх надання попередньо узгоджуються сторонами і вказуються при укладенні договору .

Для визначення точної вартості та термінів отримання послуги зв'яжіться з нашими фахівцями.

Назва послуги Термін оформлення Вартість (може змінюватися в залежності від обсягу робіт) Дозвіл на виїзд на постійне місце проживання з України до 3 міс. от 3000 грн.

Звертайтеся до нас прямо зараз і ми зробимо все можливе, щоб вирішити Ваші проблеми. Ваші проблеми - наші турботи!

Ваші проблеми - наші турботи

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online