Весілля за кордоном: як організувати

  1. Весілля за кордоном: плюси і мінуси
  2. Де провести весілля за кордоном: кращі місця
  3. Як організувати весілля за кордоном самостійно: важливі моменти
  4. Весілля за кордоном: де краще і дешевше

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Яка пара не хоче зробити своє весілля незабутнім і максимально романтичною, а що може бути романтичніше прекрасного пляжу на лазурному березі або Ейфелевої башки за вікном. Тому одруження за кордоном стає все популярнішим з кожним роком. Така весілля зажадає особливих фінансових затрат, але можна заощадити на банкеті, адже далеко не всі гості полетять за вами в іншу країну.

Весілля за кордоном: плюси і мінуси

Спочатку поговоримо про безперечних плюсах такої закордонної весілля

Спочатку поговоримо про безперечних плюсах такої закордонної весілля.

  • Враження. Це перше і головне достоїнство, яке приваблює все молоді пари. Ви можете отримати незабутні враження, насолодитися краєвидами, побачити те, про що давно мріяли і при цьому поєднати все це з прекрасним днем ​​весілля. Ваше весілля завжди буде асоціюватися у вас з чудовими спогадами і щастям.
  • Погода. Навіть якщо за вікном зима чи дощі (в Росії часто мінливий клімат), ви можете вибрати будь-яке місце з бажаними погодними умовами: спекотні країни, помірний клімат, підвищена вологість і т.д. Передбачити погоду в день весілля у нас практично неможливо. І це не завжди залежить тільки від роботи Гідрометцентру. У деяких країнах кількість сонячних днів величезне, потрапити туди в гарну погоду набагато більше шансів.

У деяких країнах кількість сонячних днів величезне, потрапити туди в гарну погоду набагато більше шансів

  • економія . Хтось не повірить, то таке весілля дійсно може обійтися дешевше традиційної. Якщо ви планували пишний банкет на 100 осіб, то романтичне подорожі обійдеться вам дешевше. І навіть якщо ви везете туди кількох гостей, турагентство може надати вам різні знижки для молодят. Економити можна і на прикрасах для церемонії. У деяких тропічних країнах так красиво і зелено, що і прикрашати майже нічого не доведеться. Також ви економите на медовий місяць . Вам не потрібно святкувати весілля і летіти кудись потім, ви все поєднуєте.
  • Немає непроханих гостей. Часто буває, що на звичайній весіллі з'являються люди, яких ви не чекали: далекі родичі, друзі друзів. За кордоном будете тільки ви і ті люди, яких ви особисто запросили.
  • Чи не буде весільної метушні. Далеко не всім молодим парам подобається натовп родичів, малознайомих людей, які метушаться і хочуть привітати. Молодята можуть відчути себе чужими на власному святі. Закордонна весілля позбавлена ​​таких проблем.

У прекрасного закордонного свята можуть бути і деякі недоліки

У прекрасного закордонного свята можуть бути і деякі недоліки.

  • Труднощі в підготовці. Крім звичайних весільних турбот вам належить ще і тривоги через те, що весілля потрібно організувати на великій відстані, в чужій країні. Також треба продумати, як везти туди Весільна сукня та інші аксесуари , Як вибрати зал, не бачачи його наживо. Весілля за кордоном, самостійно організована, займе багато часу і сил. Щоб полегшити собі життя, зверніться до послуг організатора, який знайде зал, підбере прикраси і займеться іншими весільними клопотами.
  • Не всі гості будуть присутні. Для кого-то це плюс, а для кого-то мінус. Деякі мріють про самоту, але, якщо ви хочете розділити цей день з близькими людьми, будьте готові до того, що вони не зможуть бути присутніми. Вибратися в іншу країну буде складно з багатьох причин: закордонний паспорт, відпустку на роботі, сімейні обставини або стан здоров'я. Ви можете влаштувати для них свято, коли повернетеся з подорожі.
  • Гості можуть залишитися. Це друга сторона медалі. Після весілля слід медовий місяць, який молоді захочуть провести тільки удвох. Але деякі з гостей, захоплені прекрасними пейзажами, захочуть залишитися тут подовше. Вийде, що свій медовий місяць ви теж проведете з гостями. Якщо ви хочете цього уникнути, вам доведеться переїхати в інший готель або навіть вибрати інше місце відпочинку.
  • Розчарування в медовий місяць. Після такої шикарного весілля сам медовий місяць може здатися не таким вже приголомшливим. Враження від весілля перекриють сам медовий місяць. Але ця проблема вирішувана. Ви можете наповнити його більш яскравими враженнями, наприклад, стрибнути з парашутом, піднятися на гору.

Де провести весілля за кордоном: кращі місця

Вибір місця для проведення весілля дуже важливий. Вам повинно бути комфортно, погодні умови повинні відповідати очікуванням, а пейзажі та пам'ятні місці захоплювати. Звичайно, ви можете вибрати будь-яку точку земної кулі, але варто уважніше вивчити це питання. Нижче наведено список місць, найбільш популярних серед російських молодят.

  • Балі. Острів Балі славиться своєю красою. Не дарма молодята прагнуть провести романтичну церемонію саме тут. Золотисті пляжі, квітучі рослини, прозора блакитна вода зроблять ваше весілля унікальною. Тут весільний бізнес вже відпрацьований, вам майже не доведеться займатися весільними клопотами. За окрему суму ви отримаєте все, що потрібно: вечеря, церемонію одруження, торт , фотографа і т.д. Якщо ви любителі екзотики, Балі для вас. Тут можна одружитися хоч на слонах, хоч під водою.

Тут можна одружитися хоч на слонах, хоч під водою

  • Фінляндія. Фінляндію вважають за краще пари, яких не тягне на спекотне сонце. Тут прохолода і затишок всюди. Вирішуючи для себе питання, де зіграти весілля за кордоном, задумайтеся з приводу Фінляндії. Не тільки пляжі і море можуть бути романтичними. Деякі місцеві околиці схожі на сказу. Проблем з реєстрацією шлюбу у вас не виникне. Шлюб, укладений в Фінляндії, вважається законним на території Російської Федерації. Ви можете провести церемонію в одній з найпрекрасніших затишних православних церков.

Ви можете провести церемонію в одній з найпрекрасніших затишних православних церков

  • Італія. Розкішна Італія, одна з найкрасивіших країн Європи, стане відмінним місцем для проведення весілля. Тут ви знайдете місце для церемонії на будь-який смак. Італія багата красивими куточками, будь то прозоре озеро, старовинна вілла, затишні казкові будиночки, мальовничі пляжі. Для одруження ви можете вибрати як величний Рим, так і нескінченно романтичну Венецію, а також Мілан, Флоренцію і будь-який інший місто.

Для одруження ви можете вибрати як величний Рим, так і нескінченно романтичну Венецію, а також Мілан, Флоренцію і будь-який інший місто

  • Іспанія. Дуже часто в питанні про те, де відзначити весілля за кордоном, обидва молодят сходяться на думці, що немає більш прекрасного місця для весілля, ніж пристрасна Іспанія. В Іспанії є безліч чудових місць, таких як Коста Брава, Коста Дорада. Ви можете одружитися на яхта в морі або ж на вершині вулкана на Тенеріфе. Барселона також пропонує безліч варіантів для молодят: це і монастирі, і вілли, і багато іншого.

Барселона також пропонує безліч варіантів для молодят: це і монастирі, і вілли, і багато іншого

  • Франція. Париж - мрія багатьох наречених. Ейфелева вежа і старовинні вулички прикрасять ваше весілля. Крім того у Франції є багато тихих місць, де можна влаштувати весілля в стилі Прованс (в самому ж Провансі). Можна вибрати для церемонії старовинний замок, яхту або церква. Франція може зробити ваше весілля по-справжньому розкішною і незабутньою.

Франція може зробити ваше весілля по-справжньому розкішною і незабутньою

  • Лас-Вегас (США). Знаменита гучна весільна столиця світу. Сюди з'їжджаються молодята з усієї земної кулі. Зареєструвати свій шлюб тут дуже просто, а веселитися можна просто безмежно. Якщо з англійським у вас не дуже, найміть російськомовного гіда, який у всіх тонкощах вам розповість і покаже, де і як можна зіграти весілля.

Якщо з англійським у вас не дуже, найміть російськомовного гіда, який у всіх тонкощах вам розповість і покаже, де і як можна зіграти весілля

  • ПАР. Південна Африка вміє приймати гостей і проводити весілля. Якщо ви вже з жахом уявляєте собі країну третього світу з збіднілими племенами, то ви помиляєтеся. Тут ви можете здійснити будь-які свої фантазії, зайнятися дайвінгом, насолодитися краєвидами та місцевим колоритом. І звичайно, тут знаходиться знаменитий Мис Доброї надії. Прекрасну і розкішне весілля можна влаштувати на кращому курорті Південної Африки - Сан Сіті.

Прекрасну і розкішне весілля можна влаштувати на кращому курорті Південної Африки - Сан Сіті

Як організувати весілля за кордоном самостійно: важливі моменти

Будь-яке весілля починається з планування. Тому перш за все вирішите для себе, що вам потрібно: офіційна весілля або символічна церемонія. Другий варіант набагато простіше. Розписуєтесь тут, а церемонію проводите в іншій країні. Якщо ж вам потрібна офіційна весілля, дізнайтеся, в яких місцях шлюб буде вважатися законним, а також, що потрібно для його укладення: які документи, куди і коли потрібно подавати заяву. Коли всі варіанти обдумані і згруповані за ступенем складності організації весілля, приступайте до вибору місця.

Якщо ви відмовилися від послуг агентства і вирішили самі зайнятися організацією весілля, вам потрібно врахувати наступні моменти: документи, необхідні для реєстрації шлюбу в обраній країні, покупка авіаквитків, бронь в готелі, трансфер, віза, ну і звичайно, сама церемонія з сукнею і банкетом . Не забувайте, що весілля за кордоном вимагає оформлення візи та інших документів. Тому планувати таке весілля потрібно не пізніше, ніж на півроку до самого торжества.

Тому планувати таке весілля потрібно не пізніше, ніж на півроку до самого торжества

Ви можете взяти на себе лише частину обов'язків, а паперову роботу віддати координатору.

Весілля за кордоном без гостей обійдеться дешевше і простіше, але якщо ви хочете розділити радість з близькими, подбайте про запрошення і повідомте всіх заздалегідь, щоб люди змогли спланувати подорож, узгодити це питання на роботі.

Серед документів, які обов'язково у вас повинні бути: паспорта, закордонного паспорта, свідоцтва про народження, довідка з РАЦСу, що для шлюбу немає перешкод, якщо один з молодят в розлученні, потрібен документ, що підтверджує це, якщо вдові / вдова, документ про смерть чоловіка . Не забудьте, що потрібні ще й копії, причому на мові тієї країни, куди ви їдете. Деякі копії завіряються нотаріусом.

Весілля за кордоном: де краще і дешевше

Багато молодих пар прагнуть заощадити, організувати весілля таким чином, щоб порадувати себе, але і не влізти в борги.

Ми звикли думати, що весілля за кордоном - це розкіш, яка по кишені тільки зіркам та бізнесменам. Але досить сісти і прорахувати, у скільки вам обійдеться весілля на батьківщині. Якщо ви плануєте покликати і нагодувати всю рідню, ще й влаштувати 2 дня гуляння, то це може обійтися дорожче весілля в Греції.

Є кілька способів влаштувати бюджетну весілля за кордоном.

Є кілька способів влаштувати   бюджетну весілля   за кордоном

  • Перше правило бюджетної весілля - бронюйте квитки заздалегідь. Чим раніше ви купите квитки, тим дешевше вони вам обійдуться.
  • Якщо ви летите в жаркі країни в міжсезоння, квитки та проживання обійдуться вам дешевше. До того ж в розпал сезону порушити ваші плани може велика кількість туристів.
  • Ретельно підійдіть до вибору місця. Деякі країни можуть виявитися дуже навіть економічними в плані проведення і весілля і при цьому не менш красивими, ніж той же Рим. Наприклад, недорого обійдеться весілля в Празі. Роздумуючи про те, де краще весілля за кордоном, пам'ятайте, що ціна багато в чому залежить від віддаленості країни. Кіпр, Італія також допоможуть заощадити. Шрі-Ланка і Куба часто пропонують молодим різні бонуси у вигляді безкоштовної церемонії і пакету «Все включено».
  • Заздалегідь дізнайтеся про бонуси, які пропонують туристичні агенції та готелі. Можна знайти масу цікавих пропозицій, таких як безкоштовне проживання нареченої в готелі протягом певного часу, подарунки, знижки на вечері або масаж.
  • Заради економії можна скоротити список гостей до найближчих родичів і друзів. Це дозволить не витрачатися на величезний зал і багатий стіл, а також можна відмовитися від ведучого в банкетному залі. Самої церемонії в мальовничому місці і вечері з сім'єю цілком достатньо, щоб зробити весілля запам'ятовується.
  • Весільний пакет може виявитися відмінним варіантом. Він включає в себе весь перелік послуг з організації весілля. Порахуйте, скільки піде на всю вашу весілля, можливо, такий пакет допоможе заощадити. І що важливо - ви будете впевнені, що вказана сума включає в себе все, що потрібно, непередбачених витрат не буде.
  • Якщо ви не мрієте про церемонію на яхті або в розкішному замку, то готелі досить часто роблять знижки своїм постояльцям, бажаючим зареєструвати шлюб. Іноді влаштовують навіть безкоштовні церемонії. Вони проходять досить стандартно без особливої ​​екзотики, але все ж красиво і зі смаком.
  • Ви цілком можете звернутися в російське турагентство в обраній країні. Місцеві агентства передають їм ваше замовлення, коли ви звертаєтеся до них за допомогою, заробляючи на цьому. Тому економте на їх послуги. Пошукайте в інтернеті відразу агентства іншої країни для отримання дозволу заявку через інтернет.
  • Вести з собою фотографа не потрібно. Якщо ви знайдете фотографа вже на місці, це обійдеться вам дешевше, і не факт, що він не буде російськомовним.

Рекомендуємо також

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online