Міняю чоловіків, як рукавички. Причини жіночої розбещеності

  1. Зовнішнє і внутрішнє
  2. Поведінка одне, жінки різні
  3. Любити, щоб відчувати захищеність
  4. Черниця і розпусниця
  5. Інтелект і сексуальність
  6. Як перестати міняти партнерів і випробувати найбільшу насолоду в житті
5668

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Автор публікації: Марина Голомолзіна, журналіст

У неї було багато чоловіків. Чи не перерахувати. Так вона і сама вже забула скільки, адже це зовсім не важливо. Її називають розпущеної, розпусну дівчиною. Ні, вона не представниця найдавнішої професії. Цілком собі звичайна молода жінка, тільки «нерозбірлива» в інтимних зв'язках з протилежною статтю. Багато з таких дівчат тонкі і інтелектуальні. Наприклад, студентки і випускниці філологічних факультетів.

Хто вони? Що змушує їх змінювати партнерів, як рукавички? Що за сила штовхає їх на подолання звичайної жіночої сором'язливості? Розглянемо це явище, цю грань сексуальності жінки через призму Системно-векторної психології Юрія Бурлана.

Зовнішнє і внутрішнє

Ми часто оцінюємо, наскільки жінка сексуальна, за її зовнішніми ознаками і поведінки: як вона одягнена, наскільки зухвало і відверто виглядає, здається призовних її поведінку і, нарешті, скільки партнерів вона має. Але при всій зовнішній схожості існує дві різні особливості психіки, які можуть стати причиною «розпущеного», з точки зору більшості, сексуальної поведінки. Щоб зрозуміти, в чому різниця, розглянемо визначення вектора, яке дає Системно-векторна психологія Юрія Бурлана.

Вектор - це сукупність вроджених бажань і властивостей людини, які формують його поведінку, життєвий сценарій, систему цінностей. Всього векторів вісім: шкірний, анальний, м'язовий, зоровий, звуковий і так далі. Кожен названий відповідно до найбільш чутливою зоною організму. Вектора діляться на нижні і верхні.

У сучасної людини може бути в середньому від 3 до 5 векторів. Деякі зв'язки векторів створюють стійкий життєвий сценарій. Саме зв'язки шкірного вектора зі звуковим і зоровим вектором будуть цікавити нас в контексті частої зміни статевих партнерів.

Поведінка одне, жінки різні

Зовні поведінка жінок з шкірно-зорової і шкірно-звуковий зв'язкою векторів для спостерігача, не знайомої з Системно-векторної психологією Юрія Бурлана, буде виглядати дуже схожим.

Так, однаковий нижній вектор - шкірний - буде задавати бажання до новизни і, при недостатній реалізації в соціумі, до частої зміни партнерів, тому що одна з його цінностей - зміни у всьому. Однак лібідо людини з шкірним вектором невелике, врівноважене, тому воно буде підкорятися тим шляхом, по якому його направить верхній вектор.

Верхні вектора (зоровий і звуковий) таких жінок можуть перебувати в різному стані, і тому давати різні прояви сексуальності, аж до зовсім протилежних. І потрібно розуміти причини тієї чи іншої поведінки, щоб розрізнити їх при повному зовнішній схожості. І шкірно-зорова жінка в стані «війна», і шкірно-звукова можуть часто міняти партнерів, і при цьому у них буде відсутній інтерес до шлюбних стосунків. Заміж вони не прагнуть. І навпаки, шкірно-зорова жінка в стані «мир» і шкірно-звукова в депресії взагалі можуть відмовитися від статевого життя.

Однак глибинні несвідомі психологічні мотиви такої поведінки будуть абсолютно різними. Ось їх-то нам і належить розкрити.

Любити, щоб відчувати захищеність

Шкірно-зорова жінка єдина з жінок в древньої людської зграї мала видову роль. Разом з чоловіками вона ходила на полювання і війну, щоб своїм пильним зором вчасно побачити небезпеку. Вона була не родили жінок, тому вона не належала одному-єдиному чоловікові, як це буває у представниць інших векторів. Сильний страх за своє життя в зоровому векторі штовхав її на створення емоційних зв'язків з різними чоловіками.

Так вона позбавлялася від страху, який при цьому перетворювався в зовсім іншу емоцію, в любов, і набувала відчуття захищеності і безпеки, яке зазвичай дає чоловік своїй жінці. І до цього дня шкірно-зорова жінка легко вступає в сексуальний контакт з чоловіком, не відчуваючи сорому від частої зміни партнерів.

Перебуваючи в постійному пошуку почуття захищеності і безпеки, свідомо вона пояснює свою поведінку пошуком любові. Насправді зміна її партнерів не безладно. З кожним новим об'єктом своєї любові вона йде на підвищення напруження почуттів. І продовжує шукати, поки не зустріне свою природну пару - чоловіка з уретральним вектором, який дасть їй максимальний захист від її страхів. Однак, цього може і не статися, так як представників уретрального вектора народжується всього п'ять відсотків від загального числа людей. І тоді пошук триває ...

Поки шкірно-зорова жінка прагне знайти свого партнера, вона знаходиться в стані «війна». Яскрава, що привертає увагу і хлопаюча очками, вона не пропустить жодного зацікавленого погляду з боку чоловіка. А для нього ж зустріч з нею стане самим незабутнім епізодом в житті - на такий високий заряд чуттєвості здатна ця жінка. Недарма її хочуть всі чоловіки.

Протилежне стан шкірно-зорової жінки - «мир» - обумовлено тим, що коли в давні часи вона поверталася в печеру, їй доводилося «ховати» свої феромони. Чоловіки повинні були повернутися до своїх жінок, щоб продовжити свій рід, і якби шкірно-зорова жінка продовжувала спокушати всіх підряд, то цього б не сталося. У мирний час всю свою емоційність вона направляла на чужих дітей, виховуючи їх. Вчителька російської мови і літератури, добра, красива і не зможемо - це, як правило, приклад шкірно-зорової жінки в стані «мир».

Черниця і розпусниця

Зовсім інші мотиви у шкірно-звуковий жінки. В сексуальну розгнузданість її штовхає пошук сенсу життя, часто неусвідомлений. Як пояснює Системно-векторна психологія Юрія Бурлана, звуковий вектор єдиний з усіх векторів не ставить матеріальне своїм пріоритетом. Звуковик шукає відповіді на свої питання в світі метафізичному, в світі слів, смислів і звуків. Він хоче знати, хто він і навіщо прийшов в цей світ. Він весь у владі своїх внутрішніх станів і роздумів.

Тіло він відчуває як щось ілюзорне, часто заважає своїми потребами звуковому зосередження. Воно хоче то спати, тобто, то раптом в певному віці проявляє себе потягом до протилежної статі. Цей стан стає для звукової дівчата лише черговим приводом дослідження себе - вона починає постійно мастурбувати. Це інфантильний рівень пізнання власного тіла. Фактично вона плутає духовне пізнання себе, до якого її штовхає бажання в звуці, з пізнанням себе на тілесному рівні. Крім того, мастурбація допомагає знімати напругу від поганих станів в звуковому векторі, які є наслідком нерозв'язності звукових питань.

Якщо в цьому стані напрямок її пошуку переміститься на чоловіка, то це будуть безладні статеві зв'язки з частою зміною партнерів, по суті, та ж мастурбація, тільки за допомогою чоловіка. Вона не буде спокушати. Вона просто буде пропонувати чоловікам секс як фізіологічну потребу.

У цих зв'язках немає інтимності, почуття. Вони не запам'ятовуються. Це, як кажуть, «секс заради спортивного інтересу». Після такого зв'язку шкірно-звукова жінка воліє більше не зустрічатися зі своїм партнером, може навіть не дізнатися його на вулиці.

Пошуки сенсу життя в сексуальних відносинах, звичайно ж, не дають результату, і тому швидко закінчуються важкою депресією, в якій вона, як черниця, повністю закривається для сексуальних відносин і перестає відчувати потяг до чоловіка. І чим частіше відбувалася зміна партнерів, тим важче буде її стан. У стані ненаполненного звуку жінка з шкірно-звуковий зв'язкою векторів стає асексуальною.

Інтелект і сексуальність

Тепер стає зрозумілим, чому філологічні факультети завжди славилися своєю «розбещеністю». Саме там навчаються дівчата з глядацьким і звуковим векторами , Представники інтелектуальної еліти людства. І саме погані стану в цих векторах штовхають їх до частої зміни партнерів.

Навчаючись мов, зорові дівчата не отримують емоційного наповнення, такого необхідного для подолання почуття страху. А звукові дівчата не знаходять тут сенсу життя, тому що вивчення мови хоч і є сферою їх інтересів, але вже не наповнює звуковий вектор так, як в минулі століття. Сьогодні обсяг звукового бажання колосально зріс і його необхідно наповнювати пізнанням людської психіки, всього, що раніше було приховано від нас. Саме таке розкриття сьогодні може дати відповідь на звуковий питання про сенс життя.

Як перестати міняти партнерів і випробувати найбільшу насолоду в житті

Щоб знайти те, що жінка хоче отримати від сексуального життя, зовсім не обов'язково перебирати всі можливі варіанти. Можна просто дізнатися про свої бажання, особливості своєї сексуальності і можливості вибору потрібного партнера. Це в повному обсязі дозволяють зробити знання по Системно-векторної психології Юрія Бурлана.

На системному тренінгу шкірно-зорова жінка дізнається про способи набуття почуття захищеності і безпеки, які не залежать від кількості партнерів, яких вона обирає, а також про те, як створити найпрекраснішу і міцну емоційний зв'язок зі своїм обранцем. Коли такий зв'язок створена, жінка відчуває себе наповненою щастям у всіх сенсах, в тому числі і в сексуальній сфері, так як при цьому природним чином вибудовуються повноцінні відносини з обраним партнером.

Жінка зі звуковим вектором завдяки знанням про вектори зможе відповісти на свої звукові питання про сенс життя. Адже сенс життя для звукового людини як раз і полягає в пізнанні себе і ближнього. Наповнення бажань звукового вектора допоможе розкрити сексуальність такої жінки, а свідомий вибір партнера дозволить випробувати не тільки найяскравіші сексуальні переживання, але створити найглибшу в світі зв'язок з чоловіком - духовну, засновану на злитті, спорідненість душ.

Немає сенсу міняти партнерів, як рукавички, знову і знову помилятися, страждати і не бачити виходу. Потрібно просто прийти на вступні безкоштовні онлайн-заняття Юрія Бурлана і почати пізнавати себе. Реєструйтеся тут: https://www.yburlan.ru/training

Автор публікації: Марина Голомолзіна, журналіст

Стаття написана за матеріалами тренінгу «Системно-векторна психологія»Хто вони?
Що змушує їх змінювати партнерів, як рукавички?
Що за сила штовхає їх на подолання звичайної жіночої сором'язливості?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online