Гостинки в Харкові в європейському кварталі «Воробйови гори»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Порядком гучний квартал ЖК «Воробйови гори» підкорює серця харків'ян і гостей міста просто-таки з приголомшливою швидкістю. У чому секрет популярності і величезного попиту? Чому гостинки в ЖК «Воробйови гори» розкуповуються ще на початковому етапі будівництва будинку?

Чому гостинки в ЖК «Воробйови гори» розкуповуються ще на початковому етапі будівництва будинку

Секрет популярності простий - забудовник зводить будинки ДЛЯ ЛЮДЕЙ, забезпечуючи комфортними умовами проживання за європейськими стандартами. Масштабний підхід: починаючи від зручних планувань, закінчуючи розташуванням об'єктів у місті, дійсно наштовхує на думку, що ЖК «Воробйови гори» найкраще місце для життя в Харкові. купити гостинку від забудовника -новатора формату «смарт» можна у відділі продажів компанії.

З огляду на темп життя жителів мегаполіса, не складно здогадатися, що вдома чоловік знаходиться всього кілька годин на добу. Тому до вибору квартири підходять з особливою ретельністю:

• Щоб квартира була недорога, але при цьому в хорошому районі;

• Щоб зручна транспортна розв'язка і близько до центру міста;

• Щоб в квартирі було тепло взимку.

ЖК «Воробйови гори» якраз ідеально підходить під потреби сучасного суспільства, для якого комфорт - на першому місці. У гостинках в «Воробйових горах»:

1. Власний санвузол і кухня.

2. Мінімальні платежі за «комуналку».

3. Раціональне планування - нічого зайвого. У квартирі обгороджений тільки санвузол, решта - плануйте і зонується під свої потреби.

4. Високі стелі - 4 метри, дозволяють створити «другий» поверх і обладнати там зону відпочинку.

Житловий комплекс обладнаний власною котельнею, розташованої на даху будинку. Із зовнішнього боку новобуд додатково утеплений мінеральною ватою. Навколо житлового комплексу територія облагороджена і постійно під відеоспостереженням.

Ставайте власником унікальної квартири в Харкові, яка обов'язково стане вашим оазисом спокою й умиротворення, джерелом натхнення і просто затишним «гніздечком», куди хочеться повертатися після насичених буднів.

У чому секрет популярності і величезного попиту?
Чому гостинки в ЖК «Воробйови гори» розкуповуються ще на початковому етапі будівництва будинку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online