Школа № 48: наймолодше освітня установа Верх-Ісетським району

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

15 листопада 2016 18:32 15 листопада 2016 18:32   Офіційний портал Єкатеринбурга продовжує рубрику, присвячену презентації шкіл, ліцеїв і гімназій уральської столиці

Офіційний портал Єкатеринбурга продовжує рубрику, присвячену презентації шкіл, ліцеїв і гімназій уральської столиці.

На цей раз мова піде про школу № 48 Верх-Ісетським району, розташованої на вулиці Краулі, 91.

Робота з будівництва нового комплексу розпочалася в 1992 році. На місці пустиря незабаром піднялися стіни красуні-школи, будівлі басейну, оточені спортивними та ігровими майданчиками. Відкриття освітнього закладу чекали з нетерпінням все: і діти, і батьки, і вчителі не тільки того мікрорайону, в якому розташовувалася новобудова, а й шкіл № 63, 171, 41, так як ці навчальні заклади були настільки перевантажені, що освітній процес в них йшов у дві зміни. Тому на нову школу покладалися великі надії. Щоб наблизити довгоочікуваний день здачі в експлуатацію, щоб діти змогли сісти за парти саме 1 вересня, разом з будівельниками працювали вчителі майбутнього педагогічного колективу: виходячи на суботники, вони мили вікна, фарбували стіни, розставляли шкільні меблі. Все це робилося з ініціативи Лариси Пічугіної, в подальшому очолила вчительський колектив. Біля витоків становлення школи були люди, яких по праву можна назвати ентузіастами своєї справи: А. В. Бауер, Н. В. Крапівіна, Н. В. Мезенцева, Н. А. Мірошникова, Т. Ф. Свяжина.

Сьогодні, як і понад 20 років тому, школа гостинно відчиняє двері всім бажаючим. Дітей зустрічають мудрі, які розуміють і талановиті педагоги. Вже не впізнати того заболоченого пустиря, з якого колись все починалося: поруч зі школою виріс житловий комплекс, відкрився центр розвиваючого навчання, зметнулися вгору берези, посаджені одночасно з закладанням фундаменту, райдужним многоцветьем радують око розбиті навколо школи квітники. З благоустрою та озеленення школа № 48 вважається кращою в районі, займаючи у щорічних конкурсах перші місця. Традиційними в школі стали такі заходи: «Посвята в першокласники», участь в змаганні «Крос нації», «Лижня Росії», День матері, День знань, військово-патріотична гра «Зірниця», воєнізована естафета, проведення тематичних декад з предметів, збір макулатури, участь в традиційних суботниках.

У школі за сприяння ветеранів та діючих співробітників поліції створено кімнату бойової слави єкатеринбурзького ОМОН, яка служить для формування патріотизму як фактора усвідомлення себе громадянином Росії, відповідального за її долю. За час роботи школи отримали атестат про повну загальну середню освіту 985 чоловік, них шість випускників закінчили школу із золотою медаллю, 39 - зі срібною.

Текст підготував Дмитро Єгоркін, фото з сайту школи



Ключові слова: презентація шкіл

Матеріали по темі

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online