Народні депутати розповіли скільки платять за комуналку - новини тарифів ЖКГ і субсидій

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Народні депутати України платять за комунальні послуги значно більше, ніж пересічні українці. Парламентаріям приходять рахунки на суми від 4-х до 12 тис. Грн. Щоб скоротити витрати, вони активно впроваджують енергозберігаючі технології.

Як пише " сьогодні ", Більшість опитаних народних обранців живуть в приватних будинках, тому бачать в квитанціях відповідні суми.

Нардеп Руслан Демчак з Блоку Петра Порошенка проживає в приватному будинку площею 300 м. Кв., Тому ЖКГ йому обходиться "десь в 4-4,5 тис. Гривень". Його колега по фракції Олексій Мушак зазначає, що раніше за будинок в 279 квадратів платив в 2017 році "в пікові місяці десь 7 тис. Гривень. Зараз підняли на 25%, тобто буде до 9 тис. Доходити".

Ще один депутат фракції БПП Сергій Березенко орендує будинок площею близько 350 м. Кв. і змушений витрачати "серйозні кошти - понад 10 тис. гривень щомісяця". Ще один парламентарій з БПП Борислав Розенблат визнається, що йому доведеться викласти 11-12 тис. Грн.

У числі опитаних виявився Максим Поляков з "Народного фронту", централізоване опалення в київській квартирі якого "тягне" приблизно на 5 тис. Грн / міс.

Facebook Ярослава Демченкова

Незважаючи на розміри особняків, нардепи досить економні. Вони активно впроваджують енергозберігаючі технології та переходять на альтернативні джерела. "Стоїть в котлі програма, яка дає можливість не використовувати газ, коли сім'я за межами будинку", - розповідає Демчак, платіжки якого виявилися "дешевими" серед опитаних депутатів.

Власник самих "серйозних" рахунків Борислав Розенблат "дозрів" перевести будинок на альтернативне опалення і поставити сонячні батареї. А нардеп Мушак похвалився хорошою опалювальною системою. "Спеціально думав, щоб вона була енергоефективна," розумний "будинок там", - зізнався він.

як повідомляв OBOZREVATEL , В Україні очікується підвищення тарифів на тепло і гарячу воду 1 грудня 2018 року. Залежно від підприємства, яке надає послуги, зростання складе 15-20%. При цьому з 1 листопада в Україні вже виросли ціни на газ для населення .

Підпишись на наш Telegram . Надсилаємо лише "гарячі" новини!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online