Далекобійники блокують автомагістраль Одеса-Київ (фото)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Водії-далекобійники блокують своїми автомобілями чотири з шести смуг автомагістралі «Одеса-Київ» в районі «конюшинового моста» біля виїзду з облцентру.

Водії-далекобійники блокують своїми автомобілями чотири з шести смуг автомагістралі «Одеса-Київ» в районі «конюшинового моста» біля виїзду з облцентру

Як передає кореспондент УНІАН, водії вимагають прибуття на місце акції представників центральної влади, повноважних «вирішувати питання, пов'язані кредитними пільгами, пріоритетного права місцевих водіїв на вантажні автоперевезення в регіоні» і ряд інших.

Присутні на місці подій представники Управління МВС України в Одеській області ведуть документування і відеозапис того, що відбувається в місці перекриття центральної автомагістралі країни, не перешкоджаючи ходу акції силовими методами.

За словами заступника начальника облуправління міліції - начальника міліції громадської безпеки Дмитра Фучеджи, «надалі за фактом перекриття магістралі державного значення буде дана відповідна оцінка правоохоронними органами і розглянуто питання про порушення кримінальної справи».

Глава Одеської облдержадміністрації Микола СЕРДЮК, вже побував на місці пікету водіїв, заявив журналістам, що «про дану проблему знають всі, в тому числі глава держави. Але слід розуміти, що її не можна вирішити протягом одного-двох днів - потрібно дві-три тижні. Тому немає причин блокувати трасу, що є протизаконним, - питання далекобійників вирішуються ».

Тому немає причин блокувати трасу, що є протизаконним, - питання далекобійників вирішуються »

М.СЕРДЮК зазначив, що під час бесіди з учасниками пікету «поставив і свій підпис під листами автоперевізників» на адресу керівництва країни. Кабінет міністрів планує 4 березня розглянути їхні вимоги, з учасниками пікету розмовляв також заступник міністра транспорту Володимир Работньов.

Разом з тим, констатував губернатор, автоперевізники вимагають вирішення і побутових проблем, зокрема «питань кредитної заборгованості за квартири, побутову техніку».

М.СЕРДЮК звинуватив членів проросійської депутатської групи «Батьківщина» Одеської міськради в тому, що проблеми далекобійників політизовані. «Людей вивезли на мітинг і кинули, - заявив губернатор. - А ті держструктури, які повинні були допомогти цим людям, самоусунулися ».

Представники протестуючих мають намір приїхати в столицю і зустрітися з прем'єр-міністром Юлією ТИМОШЕНКО.

фото УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online