Розподіл майна

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Розподіл майна

Розподіл майна

Кваліфіковані юристи нашої компанії нададуть Вам необхідну юридичну допомогу по такому своєрідному виду спору як розділ майна. Майно, яке належить на праві особистої власності одному з подружжя, продається і за рахунок виручених коштів купується інше майно такої ж або меншою цінність, воно також є роздільною власністю, так як джерелом його придбання були кошти, які перебували у власності, володінні одного з подружжя .

Наші послуги:

1. Усні та письмові юридичні консультації;

2. Представництво і захист інтересів в суді;

3. Розділ спільно майна нажитого подружжям у шлюбі в судовому порядку;

4. Визнання права власності на майно, придбане в шлюбі як подарунок або в порядку спадкування;

5. Визнання права власності, на майно, придбане в шлюбі за рахунок особистих вкладень одного з подружжя;

6. Визнання права власності на майно, придбане за фактично роздільне проживання подружжя;

7. Встановлення фактів, що мають юридичне значення;

8. Визнання права власності на цінні папери, вклади, паї;

9. Розшук майна підлягає розподілу в судовому порядку;

10. Виділення частки, зменшення або збільшення частки одного з подружжя у спільній частковій власності в судовому порядку;

11. Підготовки необхідних документів для подачі позову в суд.

Досить часто трапляється, що подружжя після або до розлучення намагаються самостійно, так би мовити своїми силами, розділити свої накопичення. І також досить часто, в багаторазових епізодах це ні до чого не призводить. І часом навіть сама незначна, малозначна, другорядна, а часом навіть і сміхотворна річ може послужити підставою для розлучення. Оскільки один з подружжя розуміє, що порушуються його права чи він просто починає це припускати, допускати і про конструктив, як і про подальше спокійному, без хвилювання, тривоги і занепокоєння, розрив і чесному розподілі загального надбання можна забути. І тільки звернувшись до третього, незалежного, що не знаходиться в будь-чиєї влади, в чиєму-небудь підпорядкуванні; не пов'язана будь-якими обставинами, чужою волею, автономному особі яким є адвокат можна віднайти баланс і холоднокровність, що знову поверне Вам здатність зберігати спокій, самовладання і витримку при настільки нелегких обставинах. Тому що саме адвокат зможе обґрунтувати і підкріпити доказами в юридичній площині правильність, точність і справедливість саме такого розділу. Це дозволить в короткий проміжок часу, а головне коректно, не відступаючи від існуючих правил, норм і порядку, розподілити власність не доводячи справу до судового процесу і при цьому зберегти нормальні людські взаємини. Бо ніхто не відає, але можливо колишній чоловік і стане тією людиною, яка допоможе Вам в тяжку, скрутну хвилину. Питання, які виносяться на обговорення з адвокатом, часом є важкими, важкими, так як вони зачіпають суто особисте, інтимне сторону життя. Однак якщо це є єдиним виходом, винятковим явищем, то в такому випадку краще звичайно звертатися до адвоката, якому Ви довіряєте юридично супроводжувати не тільки ваш бізнес або інше заняття, що є джерелом доходу, але і консультувати, роз'яснювати з сімейних питань. І зовсім не означає, що ваше звернення до експерта в цій сфері послужить початком до розвалу сім'ї і точкою неповернення. Зовсім навпаки. У нашій практиці було чимало випадків, коли саме своєчасне, вчинене в належний час і в потрібний момент, звернення до юриста допомогло не тільки зберегти шлюб, угніздити і затвердити юридичну культуру сімейних відносин, але і отримати знання, які, можливо, в подальшому не допустять або зведуть до мінімуму непорозуміння або диспути всередині сім'ї.

Сімейні суперечки мають просто грандіозне кількість нюансів і процесуальних хитрощів, тому вони займають особливе місце в адвокатській практиці. Особливо складні вони з етичної, моральної точки зору. Своєчасне звернення до юриста по розділу майна дозволить Вам вчасно і головне грамотно, з точки зору закону, зреагувати і вибудувати напад у відповідь на порушення Ваших законних прав. Наш досвід і знання юридичних тонкощів, найдрібніших подробиць і деталей допоможуть запобігти і відвести можливе порушення Ваших прав в майбутньому. Вартість послуг виробляється з урахуванням складності справи, що ускладнюють обставин, можливих перешкод і труднощів, умов і супутніх фактів. Ціна утворюється виходячи з того наскільки головоломний, складний, хитромудрий сімейна суперечка і є розумною, раціональною і сумірною обсягом робіт і часу.

Вартість послуг адвоката

Якось раз до нас звернулася жінка. Вона розповіла, що спільне життя у неї з чоловіком не склалося, тому що він систематично ображав її, а останнім часом навіть бив, в результаті чого вона неодноразово зверталася до органів внутрішніх справ з відповідними заявами. Шлюбні відносини між ними припинені, разом не проживають. Угоди про добровільний поділ надбання, що є спільною власністю подружжя, не було досягнуто. Щоб уникнути справедливого розподілу майна і перешкодити в зверненні до суду, відповідач приховував правовстановлюючі документи. Разом вони обробляли город, займалися домашнім господарством, тримали свиней, птахів, які потім продавали і жили за ці кошти. За час проживання у шлюбі було придбано наступне майно: автомашина марки Toyota Camry, вартістю 168000 грн., Телевізор, вартістю 9800 грн., Домашню худобу на загальну суму 123800 грн. Вона ні в якому разі не хотіла більше бачити чоловіка і просила розвести її в судовому порядку і поділити, досить таки, чимале майно без її участі, але дуже переживала, що це затягнеться надовго. Однак ми знайшли спільну мову з адвокатом протилежної сторони, пояснили, чим ми мотивуємо і аргументуємо свої вимоги, яка у нас доказова база і уклали мирову угоду, за якою рівно половина майна, яке і вимагала наша клієнтка, перейшло в її володіння. Крім того з відповідача на користь дружини були стягнуті судові витрати. Ми також хочемо окреслити і психологічний стан жінки, коли вона до нас звернулася. Її стан був абсолютно пригнічений і пригнічений. Також вона нам зізналася, що в почав вона взагалі не хотіла ні ділити майно, ні звертатися до адвоката, говорила, що у неї нічого не вийде. Все ця невпевненість, нерішучість викликана тим, що чоловік своїм постійним тиском породив в ній відчуття її незначності, морально пригнічував і руйнував в ній власницькі інстинкти. Вищепереліченим ми просто хочемо підкреслити, що потрібно не боятися відстоювати Ваше законне право, свої свободи надані державою, скільки б Ви не сумнівалися в позитивному результаті і результат. Якщо не хочете бути присутніми на судових засіданнях, то за Вас грамотно і надзвичайно професійно це зроблять наші юристи. Будьте впевнені, у Вас все вийде. Не залишайте все на волю випадку, так як пройде час, зникне образа, рана непомітно затягнеться, а ось майно поділити вже не вдасться.

І на довершення хочеться сказати - не поспішайте розлучатися, адже розбити легко - склеїти важче. Можливо, замість того щоб йти до юриста Вам допоможе спілкування з сімейним психологом або близькими людьми. Цінуйте сім'ю!

Наші контакти:

Ми знаходимося за адресою: м.Харків, пл. Конституції 1, Палац праці, 7-й під., Офіс 72-02 (метро Радянська).

Телефони: 750-69-32

(095) -54-72-335

(096) -68-20-749

E - mail: pravda. ua @ mail. ru

Skype: sveta 16091

Ви можете задати будь-які питання, що цікавлять Вас питання, що стосуються наших послуг, роботи сайту чи співпраці, використовуючи форму зв'язку

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online