Арбітражний юрист і адвокат в СПб - професійні послуги з арбітражним спорах в суді

  1. Вартість послуг юриста по арбітражним спорах
  2. Юрист по арбітражним справах: професійна допомога
  3. Досудове порядок врегулювання спору в арбітражному процесі
  4. Які суперечки розглядаються в арбітражному суді
  5. Додаткова інформація з питань арбітражних суперечок:

Вартість послуг юриста по арбітражним спорах

Юридична консультація без вивчення документів Замовника, законодавства і практики від 1.000 рублів в межах 1 години (рамках акції - безкоштовно!) Юридична консультація (усна / письмова) з вивченням документів Замовника, законодавства і практики від 3.000 рублів в межах 1 години Складання претензії, клопотання, запиту від 2.000 рублів Складання позовної заяви, заперечення на позов від 3.000 рублів Представлення інтересів (ведення справи) в Арбітражному суді (перша інстанція) до отримання рішення від 50.000 рублів ведення апеляційного, касаційного провадження від 20.000 рублів Скарга у ЗС РФ (без представництва) від 30.000 рублів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Іноді економічні розбіжності складно вирішити за допомогою переговорів. Тому доводиться використовувати інші важелі впливу. Наприклад, звернутися в арбітражний суд. Однак впевненості в тому, що справа вирішиться на вашу користь - немає. І навіть з судовим рішенням на руках немає гарантії, що боржник виконає його в повному обсязі.

Тому професійний і досвідчений арбітражний адвокат в СПб від «Честь і закон» - серйозна підтримка і внесок в успішне завершення справи. Своєчасність грамотної консультації, виконання необхідних процесуальних дій, розробка захисту і підготовка доказової бази - все це виконує арбітражний юрист, що дозволяє досягти бажаних результатів і запобігти небажаним втрати.

Арбітражні суперечки - справи, які розглядає Арбітражний суд - саме тут відбуваються розгляду юросіб. Основні причини: податкові спори, корпоративні спори, заборгованості, земельні спори, банкрутство та інше. Кожна справа має свої причини виникнення та специфіку. Тому професійний адвокат по арбітражним справах виробляє індивідуальний план дій і стратегію. Кожна справа має свою класифікацію, відповідно до чого і починається підготовка до нього.

Юрист по арбітражним справах: професійна допомога

Процес вирішення арбітражних суперечок досить складний і тривалий. Без допомоги фахівця самостійно впоратися з ним практично неможливо. Тому має сенс звернутися до адвокатського бюро «Честь і закон». Тут працюють компетентні в даному питанні юристи.

Послуги арбітражного адвоката складаються з:

  • консультацій по суті спору;
  • вивчення перспектив вирішення конфлікту: досудових, судових;
  • аналізу законодавства та збору документів і відомостей для розробки стратегії дій;
  • підготовки процесуальних і правових паперів;
  • уявлення клієнта на всіх стадіях процесу (в тому числі представництво в арбітражному суді Санкт-Петербурга).

Не кожен підприємець готовий використовувати послуги адвоката по арбітражним справах. Деякі намагаються захиститися самостійно, інші - використовуючи знання корпоративного юриста. Однак в складних справах гарантувати успіх може тільки досвідчений юрист по арбітражному праву. Фахівець високого рівня зробить все можливе, щоб врегулювати проблему до суду.

Досудове порядок врегулювання спору в арбітражному процесі

Для мирного врегулювання арбітражного спору досить скласти відповідний договір. Щоб боку могли прийти до подібного згоди, судом виділяється для цього час. Якщо сторони самостійно не вирішили проблему і мирну угоду не досягається, триває судовий розгляд. Що являє собою мирну угоду? Ця згода конфліктуючих сторін про рішення їх економічного розбіжності. Існує також арбітражне застереження - рішення суду виконується юридично. Має вона найчастіше типову форму. Крім того, застосовується і третейський запис, якщо одна зі сторін конфлікту відмовляється вирішувати суперечку в суді.

Висококласний адвокат по веденню арбітражних справ бюро «Честь і закон» гарантовано допоможе досягти домовленості сторін по суті питання: він проведе раціональні переговори, які приведуть до угоди, яке влаштовує обидві сторони; забезпечить професійне представництво інтересів клієнта в суді, щоб розгляд його діла не затягнулося на тривалий термін; підготує всі необхідні для цього папери. Через відсутність будь-якого доказового документа суд може відкласти розгляд справи - ще одна вагома причина для того, щоб обидві сторони спору звернулися до грамотного юриста.

Які суперечки розглядаються в арбітражному суді

На сьогодні виділяється кілька основних груп арбітражних суперечок:

  • Корпоративні . Виникають в трудових колективах між керівництвом підприємства і державою через невиконання обов'язків перед співробітниками, зміни установчих документів та іншого.
  • Зміна засновника при продажу часток, розділі компанії, виходу зі складу засновників кількох учасників.
  • Заборгованості: виплата неустойок, визнання права власності, розірвання договорів, стягнення заборгованостей і багато іншого.
  • банкрутство . Такі справи розглядаються особливо ретельно, так як цей спосіб уникнути погашення боргів часто використовують в шахрайських цілях.

Ведення арбітражних суперечок - процес трудомісткий і тривалий. Навіть найпростіші повсякденні справи можуть затягнутися на довгий час і пройти кілька інстанцій, перш ніж буде приято остаточне рішення. Тому потрібні спеціальні знання, особлива увага, ретельна підготовка паперів, грамотне складання заяви. Все це допоможе значно прискорити хід процесу. І якщо вам чекає серйозне розгляд в арбітражному суді, не затягуйте. Звертайтеся до професіоналів в «Честь і закон» якомога швидше. Адекватна вартість послуг юриста по арбітражним спорах у нас доступна кожному, ваші витрати з лишком окупляться.



Додаткова інформація з питань арбітражних суперечок:


Замовити послугу

Що являє собою мирну угоду?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online