Арбітражний адвокат Челябінськ - Колегія адвокатів Філатов і партнери

  1. Арбітражний адвокат - Ваша захист в усіх напрямках!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Арбітражний адвокат, а також арбітражний юрист від ЮК і КА «Філатов і партнери» - це корисний, а іноді і незамінний помічник для Вашого підприємства в будь-якому комерційному або судовій суперечці. У разі якщо ризики для бізнесу або підприємства великі, а результат неоднозначний, варто звернутися до професіоналів.

арбітражний юрист

Мірзаханов Наіль Ірековіч

Судово-арбітражна практика

Юридична компанія «Філатов і партнери» є однією з провідних в Челябінську. Компанія надає послуги адвоката по арбітражним справах, а також юристів для ведення справ в арбітражному суді.

У структурі юридичної компанії «Філатов і партнери» створена судово-арбітражна практика. Керівник практики Мірзаханов Наіль, що спеціалізується в області комерційного і корпоративного права. Представляє інтереси великих корпоративних клієнтів в арбітражних судах регіону і органах ФАС.

Мірзаханов Наіль - провідний фахівець з ведення справ в арбітражному суді. З детальною інформацією про юриста можна ознайомитися в розділі співробітники.

З ПИТАНЬ БІЗНЕСУ РЕКОМЕНДУЄМО ЗВЕРТАТИСЯ

адреса: г.Челябинск, пр. Леніна, 33

Запис на консультацію за телефоном 200-36-03

ПРАКТИКА ПО АРБІТРАЖНИМ СПРАВАХ

Основна спеціалізація юристів по арбітражним справах - супровід суперечок в арбітражних судах всіх інстанцій.

Фахівці надають такі послуги у спорах підвідомчим арбітражним судам:

  • Консультування з питань господарського та корпоративного права, перевірка договорів, оцінка перспектив спору. Юрист по арбітражним питань ще до початку спору зможе передбачити його результат і підкаже як захиститися від поразки у суперечці.
  • Вивчення матеріалів справи в арбітражному суді. Дана послуга актуальна для бізнесу, що знаходиться за межами області. Наш фахівець вивчить справу в арбітражному суді і направить клієнту його копії.
  • Аналіз справи, вироблення позиції в суперечці, оцінка правильності позиції. Адвокат по арбітражним справах проаналізувавши справу, дасть об'єктивну оцінку його перспективам і підкаже варіанти дій. Вибір правильної позиції - одне з найважливіших умов для перемоги в суперечці в суді.
  • Супровід судового спору, участь в судових засіданнях. Адвокат по арбітражним питань - забезпечить захист інтересу клієнта в будь-якій суперечці. Найчастіше це дешевше і якісніше, ніж відправляти штатного юриста.
  • Оскарження судових рішень. Якщо виникла необхідність юрист по арбітражним питань проаналізує справу, підготує скаргу, представить її в суді.

Співробітники практики мають хороший досвід арбітражно-судового представництва, в тому числі з питань випливають:

  • податкових спорів
  • договірних спорів
  • інших спорів господарюючих суб'єктів
  • авторського і інтелектуального права
  • банкрутства та ін

На першій консультації адвокат або юрист виконає повний аналіз ситуації, по можливості визначить перспективу справи, запропонує шляхи вирішення проблеми.

Запис на консультацію за телефоном: 200-36-03

Перевага великої компанії

Юридична компанія «Філатов і партнери» надає послуги вузькопрофільних арбітражних юристів чи адвокатів.

Найбільш сильними практиками компанії є:

  • захист прав роботодавця
  • інтелектуальні і податкові спори
  • арбітражне представництво

Компанія гарантує відповідальний підхід і виняткову порядність співробітників, в тому числі арбітражних юристів.

Як показує практика, юридичну проблему неможливо вирішити по телефону або електронній переписці Як показує практика, юридичну проблему неможливо вирішити по телефону або електронній переписці. Домогтися найкращого результату можна тільки при особистій зустрічі з адвокатом. Тому для вирішення Вашої проблеми ми рекомендуємо записатися на консультацію до фахівця.

Запис за телефоном: 200-36-03

г.Челябинск, пр. Леніна, 33

Наші адвокати по арбітражним справах Челябінська надають всі необхідні послуги для вирішення Ваших проблем, в тому числі:

Послуги адвоката в арбітражному суді для позивача:

  • Арбітражний адвокат від компанії вивчить документи або справа, оцінить докази і матеріали, оцінить перспективу справи і варіанти вирішення конфліктної ситуації, як в судовому, так і в позасудовому порядку.
  • Арбітражний адвокат організує і проведе претензійну роботу, в тому числі досудові переговори з протилежною стороною. По можливості, погодить умови мирової угоди, складе і організовує його підписання. Чи прийме попередні заходи щодо забезпечення можливості подальшого стягнення присудженого за рішенням суду.
  • Якщо питання не може бути вирішене мирним шляхом, тоді арбітражний адвокат складе, а при необхідності підпише і надішле до суду позовну заяву, збере необхідні документи і докази, підтримає і доведе позов в судовому засіданні, надасть докази і позицію довірителя. При необхідності оскаржить судове рішення в апеляційному або касаційному порядку.

Послуги арбітражного юриста для відповідача:

Якщо Ви визнані відповідачем в суперечці, наш адвокат в арбітражному процесі вивчить матеріали арбітражної справи, проаналізує позовну заяву, виробить правову позицію, допоможе зібрати необхідні документи для захисту від позову, кваліфіковано складе заперечення на позов. Важливість його не можна переоцінити, оскільки грамотні заперечення на позов і якісні докази, є визначальними факторами успіху. В судовому засіданні досвідчений арбітражний юрист допоможе відстояти позицію, мінімізує ризики і негативні наслідки. При необхідності оскаржить судове рішення. Основне завдання юриста в даному випадку - мінімізувати збитки і ризики. Максимально захистити інтереси клієнта.

Виконання судових рішень

Арбітражний адвокат від колегії «Філатов і партнери» кваліфіковано і якісно допоможе реалізувати Ваші інтереси на стадії виконання судового рішення. Буде виконана вся необхідна робота з судовими приставами, для максимального дотримання інтересів клієнта. Можуть бути вжиті заходи щодо забезпечення стягнення коштів.

Вартість послуг адвоката по арбітражному справі визначається в кожному випадку індивідуально, з урахуванням складності справи та обсягу передбачуваної роботи. Первинна консультація коштує від 2000 рублів за кожен 1 годину з вивченням документів. Цінність консультації в тому, що адвокат або юрист виконає повний аналіз ситуації і запропонує шляхи вирішення проблеми.

Вартість роботи у справах визначається за результатами консультації. Не виключена оплата послуг в розстрочку або за результатами судового розгляду, в залежності від досягнутих результатів.

Арбітраж - це наша робота! Довіряйте професіоналам!

З усіх питань захисту Вашого бізнесу в арбітражному суді звертайтесь за телефоном (351) 200-36-03 або за адресою г.Челябинск Проспект Леніна, 33

Адвокат арбітражний суд

Якщо Вам нічого не говорить, терміни «надання умов», «належне повідомлення» або «усічені процесуальні терміни», тоді Вам, однозначно, до нас, оскільки в такому випадку Ви маєте всі шанси програти в суперечці без нашої допомоги. Адвокат з юридичного супроводу економічних суперечок є одним з ключових напрямків діяльності нашої колегії. Арбітражний процес, досить специфічний, має багато відмінностей від цивільного або адміністративного процесу.

З метою забезпечення якісної юридичної допомоги в нашій колегії, лише кілька юристів спеціалізуються на арбітражному представництві в комерційних суперечках. Більш того, навіть тут ми прагнемо до спеціалізації.

При необхідності, наш фахівець візьме на себе вирішення всіх питань щодо спору, що дозволить займатися Вам своїми справами, а юридичними питаннями буде займатися професіонал - наш арбітражний адвокат.

Практикою доведено, що більшість сп Орів може бути успішно вирішено і за відсутності клієнта. Особливо це зручно, для юридичних осіб, які перебувають за межами міста Челябінська. Отримати всю інформацію по справі, тепер можна отримати в персональному особистому кабінеті на нашому сайті, в будь-який час дня і ночі.

Окремий комплекс послуг по напрямку «Арбітражний адвокат» надається для клієнтів, які перебувають в інших містах Челябінської області. Так, при укладанні попередньої угоди, наш представник може самостійно прибути за місцем знаходження Вашої організації, вивчити ситуацію на місці, укласти угоду і негайно приступити до вирішення Вашої проблеми. Звіт про виконану роботу, а також інформацію про стан справи клієнт може отримати в будь-який час, в своєму особистому кабінеті. Для вирішення Вашої проблеми, в більшості ситуацій достатня одноразова явка для укладення угоди і з'ясування необхідних деталей доручення.

Адвокат по арбітражним справах Челябінської міської колегії «Філатов і партнери» мають досвід вирішення різних суперечок. У тому числі за участю юридичних осіб, в тому числі в сфері будівельних, адміністративних, земельних та податкових відносин. Наш адвокат по арбітражним справах також має досвід вирішення проблем, пов'язаних з визнанням права власності, стягненням боргів, оскарження угод, витребування майна, стягненням збитків та іншими.

Арбітражний адвокат - Ваша захист в усіх напрямках!

Для нас, арбітраж це надзвичайно цікавий напрямок в нашій роботі, що дозволяє ефективно захищати інтереси підприємців і організацій. Робота хорошого адвоката по арбітражним справах вимагає творчого підходу, глибокого аналізу на всіх стадіях процесу, передбачливості при здійсненні будь-яких дій.

Хороший спеціаліст по арбітражним справах, повинен легко орієнтуватися в різних галузях права, в тому числі цивільного, адміністративного та земельного.

Адвокат арбітражний суд. Адвокат по арбітражним справах Челябінськ колегії адвокатів «Філатов і партнери», є незамінним радником для підприємця або юридичної особи, і завжди вибирає найбільш ефективний метод вирішення поставлених завдань.

пропонуємо Вам ознайомитися

Чому бізнесу потрібен арбітражний адвокат в суді?

  • По-перше, щоб не робити помилок. В арбітражному процесі діє презумпція «юридичної обізнаності сторін», тобто незнання правил процесу і вчинені сторонами помилки, «не вибачаються» судом. Багато помилок клієнта стають фатальними для справи, тому неприємності краще не допускати, ніж виправляти. Наприклад, деякі помилки можуть потребувати додаткової оплати, в тому числі віднесення судових витрат на порушника або накладення штрафів, які, до речі, для юридичних осіб досягають 100 тисяч рублів. Причому, це далеко не найстрашніші наслідки подібних помилок.
  • По-друге, хороший арбітражний адвокат потрібен, для того, щоб досягти бажаних результатів і мінімізувати можливі втрати. Сторона в суперечці, інтереси якої представляє хороший юрист завжди знаходиться в більш виграшній ситуації ніж діюча самостійно. Без кваліфікованої допомоги, Ви просто не можете використовувати всі можливості для захисту своїх інтересів.
  • По-третє, навіть наявність штатного юриста не забезпечує повного захисту Ваших інтересів, адже, як правило, штатні юристи займаються поточної юридичної рутиною, і не володіють усіма навичками і знаннями професійного адвоката по арбітражним справах Челябінська. Одних тільки нормативних актів, що регламентують арбітражний процес кілька сотень, не рахуючи тисяч судових рішень вищестоящих інстанцій, що безпосередньо визначають дії суду.

    Кілька причин скористатися послугами саме наших арбітражних юристів

  • Наш адвокат в арбітражному суді є висококласним юристом з багатим практичним досвідом і здатним впливати на результати результату процесу. Компанія гарантує досвід і кваліфікацію своїх фахівців, до яких пред'являються високі вимоги.

  • Арбітражний адвокат, відразу при першому зверненні уважно вивчить всі Ваші документи, об'єктивно і неупереджено оцінить перспективу судового розгляду і ймовірність успіху, запропонує варіанти вирішення проблеми. Досвід дозволяє співробітникам в 90% передбачати перспективу спору.

  • Компанія не бере участі в свідомо безперспективних арбітражних справах, однак якщо доручення прийнято, то робимо все необхідне для досягнення успіху.
  • Ви завжди володієте повною інформацією по справі. Арбітражний юрист, з яким у Вас укладено угоду завжди буде на зв'язку, в разі його відсутності Ви завжди можете отримати необхідну інформацію у керівництва колегії або компанії.

Практика по арбітражним справах

Запис на консультацію за телефоном: 200-36-03

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online