Адвокат Юрист по спадкових справах в Санкт-Петербурзі

  1. Звернувшись до мене, Ви зможете отримати:
  2. Рішення судів по спадкових справах:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Я, адвокат Адвокатської консультації №12 Санкт-Петербурзької міської колегії, Борзих Тетяна Валеріївна надаю кваліфіковану юридичну допомогу, керуючись законом і придбаним мною адвокатським досвідом, веду спадкові справи, допомагаю відстоювати спадкові інтереси своїх довірителів в Санкт-Петербурзі та інших регіонах Я, адвокат Адвокатської консультації №12 Санкт-Петербурзької міської колегії, Борзих Тетяна Валеріївна надаю кваліфіковану юридичну допомогу, керуючись законом і придбаним мною адвокатським досвідом, веду спадкові справи, допомагаю відстоювати спадкові інтереси своїх довірителів в Санкт-Петербурзі та інших регіонах.

Я рада вітати Вас на своєму сайті Адвокат в Санкт-Петербурзі . З 2000 року я є практикуючим юристом, а з 2005 року - практикуючим адвокатом по спадкових справах.

Специфіка таких справ - особлива, так як спадкування часом змінює людську долю. За десять років адвокатської практики мені доводилося вирішувати складні спадкові спори, які починалися в кабінеті нотаріуса і затихали в судовому засіданні.

Заповіт є актом вільного волевиявлення власника майна і практично завжди зачіпає інтереси спадкоємців за законом. Часто я стикаюся зі справами, в яких заповіт не було складено, але це не спростило роботу нотаріуса і не виключило конфлікти між спадкоємцями. Іноді до мене звертаються люди з проблемою оскарження заповіту.

У всіх ситуаціях я енергійно і сумлінно відстоюю інтереси довірителя і в 99% випадків роблю це результативно, з успішним результатом справи. Якщо справа безперспективне я повідомляю на першій же консультації.

Оскільки підстави спадкування цілком залежать від наявності та змісту заповіту або його відсутності, неможливо в блозі відобразити всі ситуації, що відбуваються в сфері спадкових справ, можу лише сказати, що спадкові справи можна поділити на ті, які вирішуються у нотаріуса, і ті, які вирішуються методами процесуального розгляду, будь то оскарження дій нотаріуса або позовне провадження.

У суді можна заявляти вимоги про фактичне прийняття спадщини, встановлення юридичних фактів, визнання права власності на будинок, квартиру, земельну ділянку, дачу в порядку спадкування, викуп незначної частки спадкоємця, поновлення строків успадкування та багато інших. Вимоги формулюються виходячи з конкретної ситуації. Якщо закон дозволяє врегулювати суперечку в досудовому порядку, я роз'яснюю це довірителю і присутній при врегулюванні, контролюючи і направляючи ситуацію в сприятливе для мого довірителя русло.

Часто справа ведеться за кількома підставами, я допомагаю моєму довірителю успадкувати майно і за заповітом, і за законом.

Набір юридичних інструментів адвоката в порівнянні з іншими учасниками справи значно відкриває широкі можливості для відстоювання інтересів довірителя в будь-якому цивільному, кримінальному, адміністративному справі, а мій адвокатський досвід дозволяє мені успішно вирішувати поставлені довірителем завдання.

Кілька рішень суду злегка прояснять цю картину, якщо вам це цікаво. Закон обмежує інформаційну щедрість рамками адвокатської таємниці, тому конфіденційні дані в рішенні суду приховані від відвідувачів сайту.

Рішення судів по спадкових справах 1, 2, 3, 4, 5

Перші кілька років роботи адвокатом натаскувати на стійкість до стресових ситуацій, наступні п'ять років додають практики, що збагачує досвід - помилок стає менше, успішних справ все більше, а через 10 років озираєшся на пройдений шлях і розумієш скільки документів пройшло через мої руки, скільки справ і з ними людських проблем і конфліктів, скільки доль було освітлено матеріалами цих справ, багато було переживань, безсонних ночей, а потім вирішують засідань.

Звернувшись до мене, Ви зможете отримати:

  • детальну консультацію щодо вирішення вашого питання;
  • уважне ставлення і доскональне вивчення вашої ситуації;
  • експертне правове дослідження ваших документів;
  • змістовно складений і обгрунтований нормами закону документ: заява, позов, скаргу, заперечення, відгук, претензію, розрахунок, договір, угода і т.п .;
  • якісну, кваліфіковану захист ваших інтересів в суді та інших державних органах;
  • супровід нотаріального та реєстраційного оформлення;
  • кваліфіковану юридичну підтримку на кожному етапі вирішення вашої проблеми.

Юрист або адвокат у спадок: хто краще?

Юрист або адвокат у спадок: хто краще ??! Питання це, безсумнівно, риторичне, тому що відповідь очевидна, але, оскільки мені часто задають це питання, хочеться для непосвячених в нюанси юриспруденції людей розкрити цю тему.

Адвокатський статус дозволяє вести себе активно в будь-який період виконання доручення довірителя. Юрист же може діяти тільки в цивільному провадженні, а в кримінальному він, як правило, не бере. Це означає, що як тільки справа перейде в кримінальну русло, то представник - юрист буде некомпетентний в кримінальному процесі та піде в тінь, тому що прокуратура, поліція працюють тільки з довіреними особами - адвокатами. Спадкоємці часто намагаються відновити свої права, звертаючись до прокуратури або поліцію, і без допомоги надійного захисника це їм не завжди вдається. Якщо таке сталося, важливо знати, що допомога по складанню скарги в поліцію, прокуратуру, представлення інтересів в правоохоронних органах і кримінальному судочинстві відносяться виключно до діяльності адвоката і не здійснюються юристом без статусу. З власного досвіду знаю, що суперечки в кожному сьомому житловому спадковій справі переростають в кримінальне переслідування або ведуться на двох фронтах одночасно - в кримінальному та цивільному судочинстві.

Юрист - це фахівець з юридичних наук. Не всі юристи є адвокатами. Адвокат - це юрист, що володіє адвокатським статусом.

Якщо порівнювати діяльність адвокатів з діяльністю приватних юристів, які не наділені особливим статусом, то, простіше кажучи, у адвоката більше процесуальних можливостей і повноважень, ніж у юриста без статусу. Кодекс етики адвоката поширюється тільки на адвокатів.

Більшість юристів без статусу це сумлінні люди, чесно відстоюють інтереси клієнта, але якщо трапиться неоднозначна ситуація, то перевіривши їх документи, ви виявите, що, в кращому випадку, вони зареєстровані як підприємці. Підприємницька діяльність, як відомо, здійснюється у формі надання послуг з метою отримання прибутку. Іншими словами, юрист без адвокатського статусу надає юридичні послуги з метою отримання прибутку. А тепер пора задуматися і про наслідки, так як відповідальність за свою некоректну роботу підприємці несуть мінімальну. Ось тому так важливо бути обачним у виборі представника своїх інтересів.

Ще раз зазначу, що в більшості своїй юристи - сумлінні та відповідальні люди, я лише хочу підкреслити, що залучаючи представника свого спадкову справу, необхідно подумати про всі наслідки, і, по можливості, довірити справу представнику, якого легше проконтролювати та притягнути до відповідальності в разі невиконання довіреної йому роботи.

Справедливості заради вважаю важливим зазначити, що є ще крім адвокатів інші юристи, що володіють особливим статусом - це судді, прокурори, нотаріуси, але у них інша процесуальна діяльність, пов'язана інтересами держави, і тому в спадковій справі по відношенню до вас вони, в кращому випадку , будуть зберігати нейтралітет.

Саме адвокати по законному визначенням в силу свого особливого статусу, давши клятву чесно і сумлінно виконувати свої обов'язки перед довірителем, захищають інтереси свого довірителя усіма способами. Кожен адвокат здав кваліфікаційний іспит на відповідність високим вимогам, що пред'являються до нашої професії.

Адвокати несуть цивільну, кримінальну, дисциплінарну відповідальність за несумлінне виконання своїх обов'язків.

Адвокати мають право не давати пояснень щодо обставин, які стали нам відомі під час виконання адвокатської діяльності. А юристи (без статусу) таким правом не володіють і тому вони часто розголошують конфіденційну інформацію про своїх довірителів при допиті в правоохоронних органах.

Найважливіший і корисний елемент статусу полягає в праві адвоката на законних підставах збирати необхідну для справи інформацію, відправляти запити, обов'язкові для виконання державними органами. Адвокат захищає інтереси свого клієнта всіма засобами, наданими йому адвокатським статусом.

Ось в цьому і полягає перевага участі мене, як адвоката, у вашому спадковому справі.

Поки справа йде своєю чергою, і спадок оформляється без скарг, претензій, порушень, послуг успішного юриста, почасти, буває досить, щоб зробити мінімум по справі - ввести в спадок і отримати документи, але як тільки виникає процесуальний конфлікт, справа вимагає підключення до нього досвідченого адвоката, який зможе компетентно представити інтереси довірителя в прокуратурі, кримінальному судочинстві, складе і направить запити, скарги. У моїй практиці була ситуація, коли мій довіритель спробував вступити в спадок, нотаріус йому відмовив пославшись на наявність заповіту на користь сторонньої особи. Підозрюючи про підробку документів і шахрайстві, ця людина попрямував до мене. Я допомогла йому своєчасно і компетентно відреагувати на порушення його права, склала скаргу, звернулася в поліцію, брала участь в слідчих діях. Моя робота допомогла моєму довірителю повернути свої права спадкування.

Важливо знати, що представляти інтереси в прокуратурі та інших правоохоронних органах від імені спадкоємця може лише захисник - адвокат, саме адвокат наділений відповідними повноваженнями в кримінальному судочинстві. Якщо спочатку за справу взявся юрист, а справа набула кримінальну спрямованість, то доведеться запрошувати адвоката, а «коней на переправі, як відомо, не змінюють», оскільки це недоцільно і затратно. Нерідко спадкоємці не поділивши спадщину, сваряться між собою, обмовляють, і навіть б'ють один одного. Я допоможу Вам знайти шляхи вирішення навіть в самій непростій ситуації. Люди звертаються до мене тому, що багаторічний стаж роботи дозволяє мені ефективно допомагати їм вирішувати складні спадкові питання.

Мій досвід роботи дозволить вам не тільки оволодіти всією інформацією, але і вибрати з декількох шляхів найбільш вигідний і сприятливий для Вас.

Сподіваюся, що інформація на сайті стала Вам корисною. Тут наведено лише загальні моменти мого адвокатської практики. Частина інформації міститься на сторінках сайту. Більш повну і детальну інформацію ви зможете отримати зателефонувавши і прийшовши в офіс.

Тут адреса, телефон і схема, яка допомагає зорієнтуватися по карті.

Рішення судів по спадкових справах:

Рішення судів по спадкових справах:

Юрист або адвокат у спадок: хто краще?
Юрист або адвокат у спадок: хто краще ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online