Адвокат у спадок Харків. Адвокат по спадкових справах, спорах.

  1. Адвокат по спадкових справах, юрист у спадок в Харкові.
  2. Оформлення спадщини в Харкові. Адвокат у спадок.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Спадкування це перехід прав та обов'язків (спадщини) від фізичної особи, яка померла (спадкодавця) до інших осіб (спадкоємців)

Спадкування це перехід прав та обов'язків (спадщини) від фізичної особи, яка померла (спадкодавця) до інших осіб (спадкоємців). Спадкування може бути за законом і за заповітом.

Спадкові справи одні з найнеприємніших, оскільки вони пов'язані зі смертю близьких Вам людей. Крім того, спадкові справи одні з найскладніших і заплутаних справ в цивільному процесі. Такі справи вимагають глибоких знань спадкового права і професіоналізму їх ведення в суді. Тому якщо Ви хочете виграти справу в суді або взагалі вирішити її в суд, не намагайтеся вирішити проблему спадщини самостійно своєчасно зверніться до кваліфікованого адвоката.

Адвокат по спадкових справах, юрист у спадок в Харкові.

Адвокат в Харкові кваліфіковано допоможе вирішити Ваші проблеми в сфері спадкових відносин по:

  • Встановлення права на спадщину;
  • Оформленні спадщини;
  • Поновлення строків прийняття спадщини;
  • Встановлення права на обов'язкову частку у спадщині;
  • Визнання заповіту недійсним;
  • Визнання свідоцтва про спадщину недійсним;
  • Позбавлення права на спадкування;
  • Оскарження рішень і дій нотаріуса при оформленні спадщини;
  • Представництво інтересів спадкоємцями та спадкодавцем в суді;
  • Складання договору дарування, довічного утримання, заповіту.

Оформлення спадщини в Харкові. Адвокат у спадок.

Адвокат по спадковим питань надасть Вам кваліфіковану усну або письмову консультацію з питань спадщини, його оформлення, строків прийняття спадщини, черговості спадкоємців. Розкажуть можливості усунення спадкоємців від спадщини, зміни черговості спадкоємців, засоби захисту в суді. Детально проаналізують Вашу ситуацію, судову практику і знайдуть оптимальний для Вас варіант вирішення проблеми пов'язаної зі спадщиною. Збере докази, підготує позовні заяви, апеляційні та касаційні скарги, заперечення, зустрічні позовні заяви, всі процесуальні документи в суд. Представить і захистить Ваші права та інтереси в судах всіх інстанцій.

Адвокат у спадок - 5.0 з 5 проголосувало 14 клієнтів

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online