Адміністрація Данковського муніципального району

  1. ДОБРИДЕНЬ! МИ ВІТАЄМО ВАС НА ОФІЦІЙНОМУ САЙТІ АДМІНІСТРАЦІЇ Данковського МУНІЦИПАЛЬНОГО РАЙОНУ.
  2. лист чолі
  3. Адреса електронної пошти: [email protected]

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Зараз 214 гостей на сайті   ДОБРИДЕНЬ

Зараз 214 гостей на сайті

ДОБРИДЕНЬ!
МИ ВІТАЄМО ВАС НА ОФІЦІЙНОМУ САЙТІ
АДМІНІСТРАЦІЇ Данковського МУНІЦИПАЛЬНОГО РАЙОНУ.

МИ ВІТАЄМО ВАС НА ОФІЦІЙНОМУ САЙТІ   АДМІНІСТРАЦІЇ Данковського МУНІЦИПАЛЬНОГО РАЙОНУ

Відвідавши наш сайт, Ви будете мати чудову нагоду познайомитися з економікою, історією, пам'ятками та культурою найбільшої території Липецької області - Данковського району.

Вигідне географічне положення, багаті природні ресурси, значний економічний потенціал, унікальні пам'ятки історії та культури визначають привабливість району і створюють прекрасні умови для розвитку рекреації та туризму.

Данковський район володіє високим інвестиційним потенціалом, і його привабливість, в першу чергу, обумовлена ​​створенням на території району особливої ​​економічної зони промислово - виробничого типу регіонального рівня (ОЕЗ ППТ РУ) «Данков».

Ми запрошуємо до плідної співпраці російських і зарубіжних партнерів і гарантуємо сприяння в просуванні інвестиційних проектів!

З повагою,

Глава Данковського району

В.І.Фалеев

лист чолі

Розділ офіційного сайту адміністрації Данковського муніципального району «Інтернет-приймальня» є засобом для звернень громадян (фізичних осіб) до глави Данковського муніципального району.

Звернення рекламного характеру в даному розділі не реєструються, адміністрацією не розглядаються.

Всі звернення надходять до загального відділу адміністрації району.

Адреса електронної пошти: [email protected]

Телефон загального відділу: 8 (474 65) 6-67-23.

Глава адміністрації Липецької області Ігор Артамонов відвідав регіональну Єдину диспетчерську службу. У тестовому режимі вона працює з лютого 2019 року, а сьогодні відбулося її офіційне відкриття.

Ігор Артамонов перевірив, як працюють фахівці, зателефонувавши за телефоном служби 8-800-450-48-48. Як розповів керівник ЄДС, на дзвінки відповідають 9 операторів, кожен приймає до 150 телефонних звернень за зміну. На прийом повідомлення про проблему і його переадресацію в керуючу компанію або аварійну службу відводиться 6 хвилин.

Детальніше...

Глава регіону Ігор Артамонов сьогодні зустрівся з кадетом-героєм. У жовтні цього року 17-річний В'ячеслав Бєліков зробив відважний вчинок - врятував жінку, яка тонула.

Проходячи повз ставок в районі Дослідної станції, підліток почув крики про допомогу. Не роздумуючи і ризикуючи власним життям, В'ячеслав кинувся в воду і допоміг жінці вибратися. Ігор Артамонов подякував юнака за героїчний вчинок, а його батьків і викладача - за виховання мужності і відповідальності.

Детальніше...

Багато цікавих змагань з шахів проводиться в Данковського районі, як серед дітей, так і серед дорослих. Але турнір, який пройшов 17 грудня на базі шахового клубу «Хід конем», розташованого в спорткомплексі Данковського ДЮСШ - особливий.

Адже цей турнір був особисто - командних чемпіонатом Данковського району зі швидких шахів серед учнів освітніх установ Данковського району, і зібрав найсильніших юних шахістів району 2006 року народження і молодше. Всього в турнірі взяло участь 8 команд (4 міських і 4 сільських), в кожній з яких було по 4 людини: три юнаки і одна дівчина.

Детальніше...

Учні 2 «А» класу (класний керівник Балашова М.В.) побували на екскурсії на рятувальній станції. Начальник станції цікаво розповів про службу, роботі, що виконується рятувальниками. Хлопці оглянули чергової частини, медичну кімнату, спортивний майданчик.

Але особливо запам'ятався їм процес порятунку провалився під лід людини. Команда рятувальників показала дітям, як небезпечно стрибати на льоду. Діти спостерігали, як провалився під лід водолаза діставала з води команда рятувальників, надавала йому медичну допомогу.

Детальніше...

19 грудня в залі суду м Данкова відбулося нагородження переможців обласного конкурсу малюнків «Я і мої права».

Ті, що навчаються ліцею №4 увійшли в число переможців. Їм були вручені почесні грамоти та пам'ятні призи. Після урочистої частини для хлопців була проведена екскурсія в залі і музеї суду.

Детальніше...

19 грудня пройшов Форум молоді Данковського району. У роботі Форуму взяли участь близько 100 молодих громадян району.

На майданчику Форуму виступали: начальник центру соціального захисту населення по Данковського району Тетяна Фалеева, інспектор центру зайнятості по Данковського району Ірина Зябрікова і начальник відділу взаємодії і співпраці Г (О) БО «Управління молодіжної політики» Юрій Бобильов.

Детальніше...

Детальніше

Ярмарок «Новорічна» відбудеться в Липецьку, в районі Обласного центру культури 21 грудня з 8:00 до 14:00 годин. У передсвятковій торгівлі візьмуть участь підприємства харчової, переробної промисловості, споживчої кооперації, малого бізнесу, сільськогосподарські товаровиробники, заготівельники та кооперативи регіону.

В широкому асортименті за низькими цінами будуть представлені товари народного споживання, домашнє м'ясо: яловичина, свинина, птиця; сало; копченості; сири; молокопродукти; куряче яйце; рибна, овочева продукція; соління, плодоовочева консервована продукція; зерно; сувеніри та багато іншого.

Детальніше...

18 грудня 2019 року, в залі засідань адміністрації Данковського району пройшли публічні слухання по проекту районного бюджету на 2020 рік і на плановий період 2021 і 2022 років. Учасники слухань відзначили, що при формуванні районного бюджету на 2020 рік і на плановий період 2021 і 2022 років врахована необхідність реалізації пріоритетних завдань, спрямованих на:

- проведення політики стримування зростання бюджетних витрат при безумовному виконанні законодавчо встановлених публічно-нормативних та інших соціально значущих зобов'язань;

- надання підтримки реальному сектору економіки;

Детальніше...

3 грудня наша країна відзначає День невідомого солдата. Ця порівняно нова пам'ятна дата в російській історії.

Цей пам'ятний день покликаний увічнити пам'ять, військову доблесть і безсмертний подвиг радянських і російських воїнів, які загинули в бойових діях і чиї імена залишилися невідомими. Вперше День невідомого солдата в нашій країні відзначали 2014 році.

Детальніше...

З учнями 10-11 класів завідуюча сільською бібліотекою Чувількіна О.А. з метою формування потреби у веденні здорового способу життя провела інформаційно-роз'яснювальну бесіду: «Знання проти страху».

Метою нашого заходу було привернення уваги підлітків до проблеми СНІДу, пропаганда здорового способу життя серед молоді та формування відповідального ставлення до свого здоров'я. В ході заходу з учнями проводилася бесіда, яка супроводжувалася мультимедійною презентацією.

Детальніше...

У 2019 визначили межі Розкішного, Барабана, Передньої Бирка і Червоного Слона. А ще держреєстр нерухомості поповнився відомостями про межі села Ленін-Буляк, де проживають чотири людини, і села Пристань Ісади, де всього два жителя.

У 2019 ЕГРН поповнився відомостями про кордони більш 8,7 тисячі населених пунктів, в тому числі найменш населених сіл і сіл. На даний момент всього в держреєстрі нерухомості містяться відомості близько 44 тисяч меж населених пунктів РФ. Кількість відомостей про межі населених пунктів, внесених в ЕГРН, за рік збільшилася на 25% з 35,2 тисяч (станом на 1 січня 2019 року) до 44 тисяч.

Детальніше...

У Спешнева-Іванівській бібліотеці з учнями 1 класу пройшов бібліотечний урок «Бібліотека, книжка, я - разом вірні друзі», який провела зав. бібліотекою Чувількіна О.А.

Першокласники здійснили захоплюючу подорож у світ книг: познайомилися з основними правилами користування бібліотекою. Діти дізналися, що таке «абонемент», «читальний зал», «формуляр», що кожна книжка коштує на своєму місці і за яким принципом книги розташовуються в бібліотеці.

Детальніше...

3 грудня Міжнародний день інвалідів працівники Полібінского ДК провели акцію на підтримку громадян з обмеженими можливостями «Повір, що ти не самотній».

Працівники ДК спільно з соціальними працівниками відвідали і приділили увагу людям похилого віку з обмеженими можливостями, прочитали вірші, підтримують віру в краще, подарували емблеми, квіти і гарний настрій.

Детальніше...

У Новонікольськ бібліотеці традиційно відкрила свою роботу "Майстерня Діда Мороза", де для дітей буде проведено цикл майстер-класів з виготовлення новорічних подарунків та іграшок.

На першому занятті завідуюча бібліотекою Г.І. Головіна провела бесіду у книжкової виставки "До нас стукає Новий рік" і діти виготовили іграшку з сюрпризом "Новорічний олень" і розфарбували і прикрасили Снігуроньок.

Детальніше...

Детальніше

13 грудня в ДК села Кудрявщіно для молоді була проведена бесіда «Міфи про тютюнової залежності». В ході бесіди були порушені гострі проблеми боротьби з тютюнопалінням.

Хлопці поговорили про поганих і хороших звичках, постаралися виявити основні причини шкоди нікотинової залежності, за якими характеристиками можна виявити людину, яка курить. Кожен з присутніх зробив для себе певні висновки.

<< <> >>

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online