КДБ Білорусі пообіцяло винагороду за фото і відео вибуху в метро

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

12 квітня 2011, вівторок, 18:36 2211

2011-04-12T18: 36: 00 + 03: 00 Події 2019-06-15T10: 43: 27 + 03: 00

Українські Новини

Українські Новини КДБ Білорусі пообіцяло винагороду за фото і відео вибуху в метро Українські Новини КДБ Білорусі пообіцяло винагороду за фото і відео вибуху в метро

Вибух стався на станції "Жовтнева".

Управління військової контррозвідки КДБ Білорусі пообіцяло винагороду за надання фото- і відеозйомки, а також відомостей щодо вибуху в мінському метро 11 квітня.

"Особам, що надали фото- і відеозйомку, вироблену напередодні, в момент або після вибуху, або відомостей про приготування або скоєння злочину, гарантується конфіденційність і адекватну винагороду", - повідомили у відомстві, нагадавши також про відповідальність за незаконне зберігання зброї і вибухових речовин.

Сьогодні, 12 квітня, співробітники білоруського КДБ прийшли до редакції опозиційної газети "Наша нива" з вимогою надати фото- і відеоматеріали з місця вибуху в мінському метро.

Вибух на станції метро "Жовтнева" в Мінську прогримів 11 квітня о 17:56. За останніми даними, в результаті теракту загинули 12 осіб. Кількість постраждалих перевищила 200 осіб. Громадян України серед них немає.

У білоруській міліції повідомили, що міліція склала фотороботи двох ймовірних виконавців вибухів. Кілька підозрюваних у причетності до теракту вже затримано.

У зв'язку з нещодавно трапився українське МВС вирішило перейти на посилений режим несення служби по всій країні.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online