Порошенко може з підлих інтересів піти на дострокові вибори в Раду - Тимошенко

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Незважаючи на таку складну стратегію нинішнього президента Порошенко, зараз є неминучим політичний крах діючої влади, адже вона втратила довіру і підтримку суспільства Незважаючи на таку складну стратегію нинішнього президента Порошенко, зараз є неминучим політичний крах діючої влади, адже вона втратила довіру і підтримку суспільства.

Існує потенційна імовірність проведення позачергових виборів до Верховної Ради України вже найближчим часом. Чинний президент Петро Порошенко планує провести парламентські вибори напередодні президентських саме з тим наміром, щоб зберегти нинішні можливості як президента через адміністративні інструменти впливати на хід проведення парламентських виборів.

Таку думку озвучила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко.

«Я можу сказати, що проведення дострокових парламентських виборів - ймовірно», - заявила вона під час ефіру на телеканалі «NewsOne», коментуючи потенційну можливість щодо проведення позачергових парламентських виборів уже восени 2018 року.

За словами Тимошенко, чинний президент, використовуючи свої нинішні владні можливості на президентській посаді, хоче застосувати певний алгоритм кроків, що дозволить йому через застосування адміністративних важелів «завести» до парламенту представників його політичної сили, що за інших умов було б неможливим.

«Вони хочуть перенести парламентські вибори, провести їх до президентських, і використавши адміністративний ресурс, силові структури, підкуп в округах, гречку, згущене молоко, щоб спочатку сформувати своє представництво в ВРУ, а потім йти на президентські вибори, маючи вже приватний орган - Верховну Раду Україна », - пояснила глава фракції.

Тимошенко додала, що, незважаючи на таку складну стратегію нинішнього президента Порошенко, зараз є неминучим політичний крах діючої влади, адже вона втратила довіру і підтримку суспільства.

«Кінець старої системи настає. І вони добре знають, хто з політичних сил і їх лідерів буде могильником цієї старої системи », - підкреслила вона.

За словами Тимошенко, сьогодні управління країною слід довірити відповідальним патріотам, які будуть дбати про національні інтереси країни і про добробут власних громадян.

«Сьогодні потрібно думати про майбутнє України. Слід думати про те, як ми крок за кроком будемо будувати нашу країну », - підсумувала лідер партії« Батьківщина ».

Нагадаю, в опублікованому 13 лютого доповіді директора Національної розвідки США Дена Коутса «Оцінка глобальних загроз розвідувальними службами США» йдеться про те, що Україні загрожують внутрішні потрясіння і дуже вірогідні дострокові вибори в 2018 році - і парламентські, і президентські.

Найбільші ж шанси стати наступним президентом зараз має лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко - згідно результатами багатьох соціологічних досліджень .

загрузка ...

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online