Прогноз цін на нерухомість в Україні на 2018-2020г.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У зв'язку з важкою економічною ситуацією в Україні попит на житло на сьогодні не великий. Деяка стабілізація цін на ринку нерухомості в періодах поточного часу носить як правило ситуаційний характер, і розраховувати на продовження цієї тенденції не варто.

Перевищення пропозиції над попитом на ринку, безумовно, є. Це результат як бездумної масової забудови за принципом «лад більше - продавай дешевше» і повної відсутності контролю з боку міста і покарання недобросовісних забудовників за незаконні будівництва, так і кризових тенденцій відображають потребу в смарт квартирах.

Проте деякі забудовники почали переходити на більш пристосовані для комфортного проживання формати житла, які зараз більш популярні серед покупців. Це і архітектура будинку і сучасна інсталяція зони відпочинку, і пакування і холи з рецепцією в фойє під'їздів.

Так само татістіка показує, що середні площі квартир, які пропонують девелопери потроху збільшуються. А також зростає і комфорт приміщень.

Покупці зараз прагматичні - вони порівнюють пропозиції різних забудовників і зупиняються на тому, яке пропонує більше комфорту.

Подальший 2018 рік, аналітики нашого ресурсу розраховують, буде завершальним періодом падіння ринку нерухомості України. Прогнозований валютний зростання цін на нерухомість очікується з 2019 р.

Вирішальних чинників кілька. Перший - 2019 чергові вибори в президенти України і відповідно фінансові інвестиції в цей проект. Другий - швидше за все самий вирішальний - зняття мараторій на продаж сільгоспземель. За найскромнішими оцінками інвестиції можуть становити від 20 до 30 мільярдів в перші три роки відкритих продажів, і це в сьогоднішніх цінах. Насправді саме ці інвестиції зможуть гідно відродити Україну!

Дошка оголошень Торро Україна рекомендує розміщувати оголошення з особистого кабінету.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online