Надійшло в продаж новий методичний посібник ПМК «Світ відкриттів» для другої молодшої групи «Календарне планування освітньої діяльності за програмою" Світ відкриттів ". Робочий план"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Раді вам повідомити, що надійшло в продаж новий методичний посібник програмно-методичного комплексу «Мир відкриттів» (2018): «Календарне планування освітньої діяльності за програмою Світ відкриттів

Раді вам повідомити, що надійшло в продаж новий методичний посібник програмно-методичного комплексу «Мир відкриттів» (2018): «Календарне планування освітньої діяльності за програмою" Світ відкриттів ". Робочий план »для другої молодшої групи.

Робочий план »для другої молодшої групи

У посібнику представлено робочий план і технологія планування освітньої діяльності вихователя дитячого садка відповідно до концептуальними положеннями, цілями і завданнями комплексної освітньої програми дошкільної освіти «Світ відкриттів» під загальною редакцією Л.Г. Петерсон, І.А. Ликової.

У першій частині посібника пропонується робочий план освітньої діяльності вихователів з дітьми другої молодшої групи на навчальний рік (з вересня по травень включно) - безпосередньо освітньої діяльності та освітньої діяльності в режимі дня.

Робочий план починається з індивідуального профілю групи (заповнюється вихователями самостійно), містить перспективний (на місяць) і календарний (на тиждень і кожен день) модулі.

Кожен модуль має інваріантну і варіативну частини, що дозволяє вихователям, з одного боку, уніфікувати процес планування освітньої діяльності з дітьми, з іншого - оперативно вносити в план доповнення та зміни в залежності від освітньої ситуації в групі, з урахуванням конкретного контингенту дітей, їх інтересів і потреб.

Методичні рекомендації, розміщені у другій частині посібника, допоможуть педагогам підійти до процесу планування системно і комплексно.

Для уточнення термінів виходу інших методичних посібників ПМК «Світ відкриттів» (2018) стежте за інформацією на нашому сайті.

Придбати «Календарне планування освітньої діяльності за програмою" Світ відкриттів ". Робочий план »для другої молодшої групи можна в Торговому домі «Абрис» .


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online