Як носити накладної комір?

  1. Як носити комір
  2. вибір кольору

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Хутряний комір любимо модницями за тепло, затишок і розкішний вигляд. Навіщо обмежувати фантазію і мобільність, коли можна придбати кілька накладних комірів з хутра і кожен день вибирати відповідний? Подивіться, як перетворює лаконічне синє пальто яскравий комір. Напевно ви не ризикнули б купити пальто подібного дизайну, адже яскраво-жовтий комір далеко не завжди підійде до іншої одязі, макіяжу, та й настрою теж. А накладної легко вирішує проблему і додає варіативності.

яскравий хутряний комір яскравий хутряний комір

Накладні коміри з хутра відмінно доповнюють пальто, сукні і навіть повсякденні вбрання. Різноманіття кольорів і моделей дозволяє підібрати цікаве рішення для різних стильових напрямків. Подивившись на наведене нижче фото, ви переконаєтеся в цьому.

різноманіття моделей хутряних комірів різноманіття моделей хутряних комірів

щоб використовувати модний аксесуар найкращим чином, потрібно розуміти, як правильно носити комір.

Як носити комір

накладні хутряні коміри найчастіше мають застібки, що дозволяють фіксувати їх положення. Це можуть бути гудзики, зав'язки і т. П. Одягаючи комір до комплекту або поверх пальто, оцініть, як він буде виглядати краще за все. Адже зовсім необов'язково, що звичне і очевидне положення виявиться найбільш виграшним. Так дівчина на наступному фото, наприклад, одягла комір таким чином, що зав'язки виявилися ззаду, і її сукня з глибоким вирізом на спині за рахунок цього виглядає тільки вдаліше.

як можна носити накладної комір як можна носити накладної комір

Накладні коміри роблять як з натурального, так і зі штучного хутра. При цьому штучний виглядають нітрохи не менш красиво. Матеріал слід вибирати виходячи з того, куди саме і з якими нарядами ви будете носити комір. Якщо ви плануєте урізноманітнити з його допомогою повсякденний гардероб, то варіант з штучного хутра буде краще. Переміщатися по місту в громадському транспорті не завжди зручно, будучи одягненою в дорогі хутра. Натуральні матеріали вимагають більшої трепетности в зверненні і акуратності. Подивіться, яким красивим доповненням може стати накладної комір зі штучного хутра.

накладної комір зі штучного хутра накладної комір зі штучного хутра

Якщо ж ви збираєтеся прикрасити накладним коміром вечірнє вбрання, то по можливості краще придбати модель з натурального хутра. Подібний комір зробить навіть лаконічне червоне плаття по-справжньому розкішним.

накладної комір з натурального хутра в вечірньому вбранні накладної комір з натурального хутра в вечірньому вбранні

вибір кольору

Вибираючи колір, слід пам'ятати про сполучуваність з гамою одягу. Крім того, враховуйте те, яке враження хочете зробити. Романтичний образ для побачення з яскравим пальто ідеально завершить невеликий комір світлого неактивного кольору, подібного до того, що у дівчини на фото нижче.

накладної комір в романтичному образі накладної комір в романтичному образі

Для образів на кожен день теж хороші будуть неяскраві коміри. Вони зроблять комплект цікавим, але при цьому невичурние. Кілька стильних варіантів представлені на фото.

накладної комір в повсякденних комплектах накладної комір в повсякденних комплектах

Хутро сам по собі є активною формою декору, а коли він ще й має яскравий колір, то стає дуже демонстративним і святковим. Таке рішення доречно, коли вашою метою є привернути до себе увагу, показати своє вміння працювати з кольором і почуття смаку. У яскравому одязі з активним хутряним коміром, ви однозначно станете центром уваги.

яскравий накладної комір з яскравим комплектом яскравий накладної комір з яскравим комплектом

Об'ємний комір спокійного відтінку розбавить найсуворіший комплект.

сірий накладної комір для розведення комплекту сірий накладної комір для розведення комплекту   накладної комір затемненого кольору для розведення комплекту   чорний накладної комір для розведення комплекту накладної комір затемненого кольору для розведення комплекту чорний накладної комір для розведення комплекту

Існує також проміжний варіант між поєднанням усіх яскравих фарб і всіх лаконічних. Накладний комір світлого, середнього або запиленого відтінку з аналогічною гамою одягу буде виглядати м'яко і жіночно. На фото нижче представлені 2 комплекти, доречні і для повсякденного виходу, і для першого побачення .

накладні коміри і комплекти в середніх тонах накладні коміри і комплекти в середніх тонах

Накладні коміри з хутра можуть зробити цікавіше і оригінальніше комплекти, які жінки носять в холодну пору року. Тому якщо ви ще не експериментували з цим розкішним аксесуаром, то саме час почати!

Текст: Валентина Чайко

Навіщо обмежувати фантазію і мобільність, коли можна придбати кілька накладних комірів з хутра і кожен день вибирати відповідний?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online