Маск обізвав спелеолога, який врятував тайських дітей, педофілом, в результаті чого Tesla втратила 2 млрд доларів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Глава компанії Tesla виявився в центрі неприємної історії, що не забарилося позначитися на вартості акцій.

Як ми вже повідомляли, нещодавно в Таїланді розігралася драма, коли група дітей була заблокована в печері через раптово почалися зливи. Ілон Маск (Elon Musk) запропонував використовувати для їх порятунку спеціально виготовлену мініатюрний підводний човен. Однак рятувальники відмовилися від його пропозиції і вивели дітей власними силами. Човен Маск залишив в Таїланді «про всяк випадок».

Однак на цьому історія не закінчилася. Британський спелеолог Вернон Ансворт (Vernon Unsworth), який брав участь в операції, заявив, що дії Маска - не більше ніж рекламний хід. За його словами, у міні-субмарини не було ніяких шансів, так що Маск може «засунути свою субмарину туди, де буде боляче».

Глава компанії Tesla виявився в центрі неприємної історії, що не забарилося позначитися на вартості акцій

Маск у відповідь пообіцяв провести підводний човен по маршруту, яким вивели дітей, і назвав британця педофілом. Пізніше він видалив своє повідомлення, але в інтернеті ніщо не зникає безслідно, так що Ансворт вже пообіцяв після повернення з Таїланду звернутися до адвокатів.

Пізніше він видалив своє повідомлення, але в інтернеті ніщо не зникає безслідно, так що Ансворт вже пообіцяв після повернення з Таїланду звернутися до адвокатів

Тим часом ринок відреагував на поведінку Маска по-своєму. Акції компанії Tesla подешевшали на 3,5%, що відповідає втраті 2 млрд доларів ринкової вартості.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online