Тіла трьох краснодарських альпіністів знайшли в горах Північної Осетії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У 20-их числах серпня в горах Північної Осетії загубилися три альпіністи Федерації альпінізму Краснодарського краю. У табір «Коми-арт» вони прибули на збори. Надалі було заплановано сходження на гору Галдор. 24 серпня були знайдені їхні тіла.

Як стало відомо, альпіністи не вийшли на зв'язок у встановлений час. Однак ніяких сигналів лиха також не надходили. Крім усього спортсмени не були зареєстровані в Північно-Осетинському пошуково-рятувальному загоні МНС Росії

Організував роботу з пошуку зниклих колег керівник зборів, але, на жаль, самостійно їм не вдалося знайти товаришів. Було прийнято рішення звернутися за допомогою в МНС. Через три дні пошуків до робіт було залучено авіація рятувальників Росії. Але і обліт місцевості не дав результатів.
24 серпня тіла трьох альпіністів з Краснодарського краю були знайдені між двома маршрутами: (за яким відбувалося сходження) і 4А (по якому повинен був відбуватися спуск).

24 серпня тіла трьох альпіністів з Краснодарського краю були знайдені між двома маршрутами: (за яким відбувалося сходження) і 4А (по якому повинен був відбуватися спуск)

На даний момент підібратися до тіл складно, так як постійно зверху летить каміння. Це значно ускладнює роботу республіканського МНС Росії
В даний час вирішується питання їх евакуації, пише ТАСС з посиланням на прес-службу МНС.

Раніше «Блокнот Краснодар» писав про те, що в станиці Єлизаветинської сталася пожежа, в результаті якого загинуло двоє маленьких дітей.

Новини на Блoкнoт-Краснодар

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online