Будівництво критих басейнів: особливості

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Серйозного технологічного відмінності будівництва критого басейну від відкритих немає - будівництво проводиться за аналогічною схемою. Розрізняються басейни в основному інфраструктурою: якщо відкритий басейн зазвичай оточений ділянкою і майданчиком для лежаків, до закритий басейн може бути оформлений і обрамлений абсолютно різними спорудами.

Супроводжувати критий басейн може сауна або лазня будь-якого типу, що полюбився господарям. Поруч з басейном можуть знаходиться лежаки і кріслі, дивани та інші місця відпочинку, невелика кухня, душова кімната і туалет, більярдний стіл і солярій, гідромасажна ванна і безліч інших об'єктів, що роблять відпочинок насиченим і радісним.


Басейни закритого типу зазвичай використовуються цілий рік - тому при будівництві критого варіанту особливу увагу потрібно приділити системі водопідготовки і вентиляції басейну , Які повинні гарантувати високу якість води і повітря навіть при постійній роботі на граничній потужності.

Оздоблення басейну критого типу - інший важливий момент. Саме обробка дозволяє не тільки прикрасити басейн, але і візуально збільшити його або змінити його форму. Зараз сучасні технології дозволяють прикрасити басейн будь-яким способом - наприклад, створити малюнок на чаші за допомогою розпису, мозаїки, фотографії і так далі. Сам басейн можуть доповнювати колону, кам'яні водоспади, живі квіти і навіть дерева - все, що створює унікальну атмосферу. За допомогою дизайну ви можете створити справжній античний басейн - з мармуром, колонами і стилізований під фрески мозаїкою. Або ж навпаки перетворити приміщення басейну в справжні джунглі - встановити водоспади, прикрасити їх рослинністю, а дно чаші розмалювати мешканцями підводного світу. Доповнить атмосферу акустична система - колонки, рівномірно розставлені по приміщенню, створять потрібний атмосферне фон.

Доповнить атмосферу акустична система - колонки, рівномірно розставлені по приміщенню, створять потрібний атмосферне фон

Атракціони для басейну так само є відмінним доповненням: саме вони перетворюють басейн в зону пригод і веселощів! Так, система протитоку створює протягом, в якому ви можете плавати на одному місці і тим самим підтримувати відмінну форму круглий рік. Аеромасаж і гідромасаж розслаблюють втомлені м'язи після складного дня, гейзери і водоспади прикрашають водну гладь, гірки дарують вам і вашим близьким можливість нестримних веселощів - навіть якщо за вікном погода залишає бажати кращого.

Всі фотографії, використані в даній статті - роботи компанії «ПОСЕЙДОНСТРОЙ». Більше фотографій з описом основних етапів робіт можна подивитися в розділі "Наші роботи" .

Повернутися до списку статей

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online