Владислав Галкін публічно вибачився за бійку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Популярний російський актор Владислав Галкін приніс вибачення за дебош в московському барі. Нагадаємо, інцидент стався в ніч з 23 на 24 липня. Галкін відкрив стрілянину з травматичного пістолета по пляшках, а коли для його затримання прибув наряд міліції, актор побив одного з вартових правопорядку. Популярний російський актор Владислав Галкін приніс вибачення за дебош в московському барі

Владислав Галкін публічно вибачився за бійку

Дивіться фото: З життя Галкіна

"Мені сумно, гидко і огидно", - зізнався Владислав Галкін. "Я приношу вибачення людям, які постраждали від моїх дій", - зазначив актор.

Читайте також: Справа проти Галкіна порушено за двома статтями

В першу чергу Галкін попросив вибачення у співробітника міліції Рената Зіннатуліну. Під час затримання він сильно вдарив дільничного в обличчя, в результаті чого Зіннатулін був госпіталізований, передає радіостанція "Ехо Москви".

Крім того, Владислав Галкін вибачився перед співробітниками бару, хоча, з точки зору "бунтівника", перед ними він винен лише в тому, що вони стали свідками неприємної сцени.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online