Суздаль проїзд. Як доїхати до Суздаля? Суздаль відстань Москва Суздаль

  1. Координати готелю "Павлівське подвір'я" в Суздалі: м Суздаль вул. Молодіжна, 27: N56 ° 24'53 ",...
  2. Проїзд до Суздаля залізничним транспортом:
  3. Проїзд до Суздаля автобусом:
  4. Суздаль проїзд, відстань москва суздаль, карта проїзду:
  5. Суздаль, карта міста Суздаль:

Координати готелю "Павлівське подвір'я" в Суздалі:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

м Суздаль вул. Молодіжна, 27: N56 ° 24'53 ", E40 ° 25'43".
м Суздаль вул. Мічуріна, 14: N56 ° 24'50 ", E40 ° 25'53"

Мічуріна, 14: N56 ° 24'50 , E40 ° 25'53

Проїзд до Суздаля на автомобілі:

Існує два маршрути.
Перший маршрут - по горьковскому шосе. Виїзд з Москви по Шосе Ентузіастів, далі по трасі М7 Москва - Нижній Новгород до в'їзду у Володимир - на розвилці йдемо вліво на об'їзну Володимира (прямо пішла дорога в центр міста). За об'їзної їдемо 12 кілометрів до повороту наліво (див. Покажчики Іваново, Суздаль). На повороті буде гіпермаркет "Глобус", в якому зручно купити шашлики і продукти. Від Володимира до Суздаля прямо 27 кілометрів. Всього від Москви до Суздаля 220 км.

Другий маршрут - по Щелковського шосе: Москва - Черноголовка - Киржач - Кольчугіно - Юр'єв Польський - Обращіха - Суздаль. У цьому випадку рекомендуємо використовувати навігатор, або в кожному населеному пункті уточнювати дорогу у місцевих, так як покажчики часто відсутні.

Проїзд до Суздаля залізничним транспортом:

У Суздалі залізниці немає, тому від Москви з Курського вокзалу можна доїхати електричкою, або експресом (ходить один раз в день), або поїздами далекого прямування доїхати до Володимира. Далі у Володимирі ми можемо зустріти Вас на машите (трансфер 500р, до чотирьох осіб), або Ви переходите привокзальну площу і потрапляєте на автовокзал, з якого рейсові автобуси кожні 30-40 хвилин ходять до автовокзалу Суздаля, де ми зустрічаємо Вас на своїй машині безкоштовно .

Подивитися: розклад поїздів Москва - Володимир.

Проїзд до Суздаля автобусом:

Від Москви до Суздаля можна доїхати: з Щелковського вокзалу на будь-яких рейсових автобусах, що проходять через Суздаль (квитки можна придбати заздалегідь), або на "комерційному" автобусі Москва - Іваново (до Суздаля), відправка кожні півгодини (квитки купуються в окремій касі-кіоску ). Другий варіант - доїхати на "комерційному" автобусі Москва - Володимир, який щогодини відправляється з Курського вокзалу (відплата прямо в автобусі при відправленні). Далі ми можемо зустріти Вас на машині у Володимирі на вокзалі (трансфер 700р, до чотирьох осіб), або Ви вирушаєте рейсовим автобусом Володимир - Суздаль, які ходять кожні 30-40 хвилин, в Суздалі на автовокзалі ми зустрічаємо Вас на своїй машині безкоштовно.

Далі ми можемо зустріти Вас на машині у Володимирі на вокзалі (трансфер 700р, до чотирьох осіб), або Ви вирушаєте рейсовим автобусом Володимир - Суздаль, які ходять кожні 30-40 хвилин, в Суздалі на автовокзалі ми зустрічаємо Вас на своїй машині безкоштовно

Суздаль проїзд, відстань москва суздаль, карта проїзду:

Більш детальну інформацію Ви можете отримати, надіславши запит на: [email protected] або зателефонувавши за телефоном: 8- (910) 092-57-77

ru   або зателефонувавши за телефоном: 8- (910) 092-57-77

Суздаль, карта міста Суздаль:

Натисніть для посмотра у повний розмір
Натисніть для посмотра у повний розмір

Більш детальну інформацію Ви можете отримати, надіславши запит на: [email protected] або зателефонувавши за телефоном: 8- (910) 092-57-77

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online