Поліція розслідує побиття помічника Соболєва начальником поліції Кривого Рогу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поліція розслідує побиття Чернявського поліцейським / Facebook / Євген Шевченко

Як повідомляє Головне управління Національної поліції в Дніпропетровській області, проведення цього розслідування перебуває під особистим контролем керівництва управління.

За даними правоохоронців, Чернявський звернувся із заявою про його побиття в ніч з 5 на 6 грудня.

«Повідомляємо, що за фактом заподіяння тілесних ушкоджень Чернявському співробітником поліції матеріали зібрані в повному обсязі і зареєстровані в журналі єдиного обліку Дзержинського відділення поліції Кривого Рогу. За даним фактом триває перевірка. З результатами службового розслідування громадськість буде ознайомлена найближчим часом », - наголошується в повідомленні поліції.

Читайте також ТСК Ради бачить підстави для повторних виборів в Кривому Розі - Сироід

Заявнику, який повідомив про побиття його керівником підрозділу поліції, видано направлення для проходження судово-медичної експертизи. Правоохоронці опитали всіх свідків конфлікту, включаючи працівників поліції.

Оскільки один з учасників конфлікту - поліцейський 8 грудня зібрані матеріали будуть направлені в прокуратуру для прийняття рішення.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження).

Читайте також У Кривому Розі повторно зірвали засідання ТСК щодо фальсифікації результатів виборів

Нагадаємо, пізно ввечері 5 грудня нардеп Соболєв на своїй сторінці в Facebook повідомив, що його помічника Чернявського побив начальник поліції Кривого Рогу Валерій Лютий.

«Начальник Криворізької поліції Лютий схопив за горло і вдарив головою об стіну мого помічника Віталія Чернявського. Сталося це після того, як Віталій відмовився покидати приміщення мерії Кривого Рогу через повідомлення про мінування, яке надійшло, напевно, раз в 15-ий », - повідомив депутат.

Читайте також Поліція затримала п'яного "мінера" ​​Криворізької міськради

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online