Brexit: парламент Великобританії підтримав вихід з ЄС, Тереза ​​Мей, новини світу, відео, фото, Оглядач 14 листопада

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кабінет міністрів Великобританії 14 листопада схвалила попередній текст угоди про Brexit.

Про це після п'ятигодинного обговорення документа розповіла прем'єр-міністр Тереза ​​Мей, зазначивши, що це єдиний можливий варіант для виходу з Євросоюзу на будь-яких умовах, передає The Daily Mail .

Засідання уряду проходило за закритими дверима, і, за словами прем'єр-міністра, дебати були "довгими і гарячими". Мей також повідомила журналістам, що має намір і надалі просувати свій план.

Кабінет міністрів Великобританії 14 листопада схвалила попередній текст угоди про Brexit

Виступ Терези Мей

"Вибір перед нами був важким, але колективне рішення Кабінету міністрів полягало в тому, що уряд повинен погодитися з цим документом. Я знаю, що попереду будуть важкі дні. Я твердо впевнена, що це рішення відповідає інтересам всього Сполученого Королівства", - підкреслила вона .

Я твердо впевнена, що це рішення відповідає інтересам всього Сполученого Королівства, - підкреслила вона

Тереза ​​Мей

скріншот

За даними The Guardian , Мей дала гарантії Брюсселю, що після березня 2019 року Лондон дотримуватиметься заходів врегулювання в сфері захисту прав робітників, а також правил навколишнього середовища і субсидування підприємств.

Нагадаємо, що б рітанци висловилися за вихід зі складу ЄС в червні 2016 року. 8 грудня 2017 року Мей проводила переговори з питання Brexit з головою Європейської комісії Жан-Клодом Юнкером. В той день голова Євроради Дональд Туск заявив, що ЄС готовий почати переговори.

27 травня 2018 року в ЗМІ з'явилася інформація, що Великобританія готує можливий план "таємно" залишитися в складі ЄС.

20 червня депутати британського парламенту відхилили законопроект, який повинен був надати більший контроль над процесом Brexit. 9 липня глава міністерства закордонних справ Великобританії Борис Джонсон і ще один високопоставлений чиновник пішли у відставку через незгоду з планом по Brexit.

Пізніше Тереза ​​Мей заявила, що законодавці можуть спробувати зірвати плани по виходу країни з Європейського Союзу. 20 жовтня 2018 року в Лондоні відбулася масштабна акція з вимогою про проведення повторного референдуму по Brexit.

як повідомляв OBOZREVATEL , 14 листопада стало відомо, що в Великобританії затвердили текст угоди щодо виходу з ЄС.

Ти ще не читаєш наш Telegram ? А дарма! підписуйся

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online