Септик Топас - відгуки власників

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На цій сторінці сайту Ви можете ознайомитися з відгуками наших клієнтів, яким встановили станцію Топас, або провели сервісне обслуговування (чистку). Всі опубліковані відгуки написані реальними клієнтами, які скористалися послугами компанії «ВЕГА». Ми не редагуємо, але залишаємо за собою право не розміщувати відгуки містять спам, ненормативну лексику та посилання на інші сайти.

Якщо Ви плануєте встановити автономну каналізацію і у Вас є питання по ТОПАС, будемо раді на них відповісти. Цікаві питання будуть розміщуватися на сайті, на інші будуть дані вичерпні відповіді по телефону.

Якщо Ви є нашим замовником і хочете висловити своє ставлення і побажання до нашої роботи, можете зробити це тут, заповнивши форму на сайті. Просимо вказувати Ваше ім'я, дату і місце монтажу.

Якщо Ви хочете звернутися до директора або у Вас є претензії до роботи наших фахівців, напишіть нам. Не забудьте вказати номер телефону та адресу електронної пошти. Ми відповімо Вам протягом доби, і докладемо всіх зусиль до вирішення проблеми.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online