Книга "Сила відьми" - Жильцова Наталя - Читати онлайн - Завантажити fb2, txt, rtf, epub - Купити, Відгуки - Літмір

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ця версія книги застаріла. Рекомендуємо перейти на новий варіант книги!

сила відьми

Виберіть формат скачування:

Як ви будете почуватися - дізнатися, що магія дійсно існує? Та не де-то в іншому світі, а поруч, у звичній реальності! Аріні ось «пощастило» отримати передається у спадок силу. Правда, маги навколо, виявляється, далеко не добряги з фентезі-казок: ні пояснювати, що до чого, ні навчати не збираються. А бажаючих вбити, навпаки, хоч відбавляй!

Поділитися: Поділитися:   : 0 Мій статус книги: : 0 Мій статус книги:

Коментарі до застарілих версіями книги

*. *. 58.21

Привіт, книга дуже сподобалася, але чому ніде не вказано, що вона без кінця ??? Це вже не перший раз, але іноді, ви відзначаєте, що частина видалена. Зареєструвалася тільки для того, щоб залишити це повідомлення. Користуватися вашим сайтом більше немає ніякого бажання. Я б навіть не починала читання, якби знала, що закінчення доведеться потім десь шукати і не факт, що зможу знайти. Тому навіть сили витрачати на це не буду! У вас ще навіть оцінку не поставити, так як при натисканні оцінки -4, вискочила запис - книга не знайдено!

Поділитися: Поділитися:   : 0 : 0

{ "B": "194300", "o": 30}

Привіт, книга дуже сподобалася, але чому ніде не вказано, що вона без кінця ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online